ساختمان سرک ولسوالی دشت قلعه -خواجه بهاوالدین ولایت تخار ۲۸ فیصد پیشرفت کاری دارد

mopw_admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۸:۵۸
ساختمان سرک ولسوالی دشت قلعه -خواجه بهاوالدین ولایت تخار ۲۸ فیصد پیشرفت کاری دارد

ساختمان سرک ولسوالی دشت قلعه -خواجه بهاوالدین ولایت تخار ۲۸ فیصد پیشرفت کاری دارد

سرک ولسوالی دشت قلعه الی ولسوالی خواجه بهاوالدین و مسیر بندر آی خانم ولایت تخار که قسمت دوم سرک ماورای کوکچه می باشد ۲۲.۷ کیلومتر طول و ۱۰ مترعرض دارد، با یک شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده و تا کنون ۲۸.۳۸ فیصد پیشرفت کاری دارد.

این پروژه از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود و از اهمیت اقتصادی و اجتماعی برخوردار بوده اتصال محلی (ولسوالی ها) و بهبود وضعیت اقتصادی را درپی دارد که با تطبیق آن مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولایت تخار حل خواهد شد.

وزارت فوایدعامه - کابل

۲۱ عقرب ۱۳۹۹

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS