سرپرست وزارت فوایدعامه به ولایت های میدان وردک و غزنی سفر نمود

ashraf_admin
شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۶ - ۱۴:۱۸
سرپرست وزارت فوایدعامه به ولایت های میدان وردگ و غزنی سفر نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه، که مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنیکی این وزارت و یک تیم تخنیکی وی را همراهی مینمود از جریان پروژه های این وزارت د ولایات میدان وردک وغزنی بازدید به عمل اورد.

سرپرست وزارت فوایدعامه در این سفر، ضمن بازدید از جریان کار سرک ارغندی – بازار درانی، غزنی – زابل، و پل نانی مربوط شاهراه کابل – کندهار؛ با مسؤلین ریاست های فوایدعامه ولایت یاد شده نیز دیدار نمود و بمنظور کیفیت و سرعت کار به شرکت قراردادی، تیم نظارت از پروژه ها و مسؤلین مربوطه هدایات لازم ارائه نمود.

دفترمطبوعاتی وزارت فوایدعامه

6 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه دلو سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۵۵۴۸) تُن، بندر. . .

BACK TO NEWS