سرپرست وزارت فواید عامه از بخش اول لين دوم مسير کابل-غزنی بازديد کرد

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۳ - ۱۰:۲۲
سرپرست وزارت فواید عامه از بخش اول لين دوم مسير کابل-غزنی بازديد کرد

سرپرست وزارت فواید عامه محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی از جريان کاری بخش اول لين دوم مسير کابل-غزنی در ساحات کابل-ميدان وردک بازدید کرد.

سرپرست وزارت فواید عامه در جریان بازدید اين مسير به مسوولين، تيم های تخنیکی و انجنيران شرکت های قراردادی در رابطه به کیفیت بهتر کار، سرعت و تکمیل شدن به وقت معين این پروژه هدايات لازم داد.

قابل ياداوريست که کار اعمار لين دوم مسیر کابل-غزنی به طول ۴۹ کيلومتر چند روز پیش با قرارداد با سکتور خصوصی اغاز شده که هزينه مالی این مسير از محصول (حق العبور) پرداخت می شود.
 

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر و به ارزش بیش از ۱۱۳ میلیون افغانی آغاز شد

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۱۳میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا آغاز شد.

این سرک ۲ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۱۰
Background image

وزیر محترم فواید عامه از شماری پروژه های تحت کار در ولایت های خوست و پکتیا بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالکیه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود بمنظور نظارت و بررسی پروژه ها به ولایت های خوست و پکتیا سفر نموده و از جریان کار. . .

BACK TO NEWS