سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار سرک اتصالی چوک شهر چاریکار ولایت پروان بازدید به عمل آورد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - ۱۰:۳۵
سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار سرک اتصالی چوک شهر چاریکار ولایت پروان بازدید به عمل آورد

محترم الحاج ملا محمد عیسی "ثانی" سرپرست وزارت فواید عامه در حالیکه وی را الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنيکی و شماری از روئسای این وزارت همراهی می‌نمودند در سفر شان به ولایت پروان از جریان کار سرک اتصالی چوک شهر چاریکار ولایت پروان از نزدیک بازدید به عمل آورد. در این سفر؛ سرپرست وزارت فواید عامه به تیم تخنیکی و انجنیران مؤظف پروژه متذکره هدایت داد تا کار پروژه را سرعت بخشیده و هر چه زودتر کار آن را تکمیل نمایند و مشکلات رفت و آمد هموطنان ما حل گردد. سرک کابل- شمال یکی از شاهراه های مهم و پرتردد میباشد که از پنج سال به اين سو بروی رفت و آمد ترافیک مسدود بود اکنون کار آن از سوی وزارت فواید عامه آغاز گردیده است که در آينده نزدیک تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر و به ارزش بیش از ۱۱۳ میلیون افغانی آغاز شد

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۱۳میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا آغاز شد.

این سرک ۲ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۱۰
Background image

وزیر محترم فواید عامه از شماری پروژه های تحت کار در ولایت های خوست و پکتیا بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالکیه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود بمنظور نظارت و بررسی پروژه ها به ولایت های خوست و پکتیا سفر نموده و از جریان کار. . .

BACK TO NEWS