لغمان: کار ترمیم سرک عمومی ولسوالی های دولت شاه و علیشنگ به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز گردید

ashraf_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۴ - ۱۱:۱۰
لغمان: کار ترمیم سرک عمومی ولسوالی های دولت شاه و علیشنگ به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز گردید

کار ترمیم سرک عمومی ولسوالی های دولت شاه و علیشنگ ولایت لغمان از سوی وزارت فوایدعامه آغاز گردید.

این پروژه ترمیماتی که به ارزش ۳ میلیون افغانی قرارداد گردیده است، شامل ترمیم ۸ پایه پلچک و اعمار ۸۰ متر دیوار استنادی میباشد، که هزینه آن از بودجه ا.ا.ا اسلامی پرداخت میگردد.

در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل فرصت های کاری ایجاد ګردیده و با تکمیل کار آن مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی های دولت شاه و علیشنگ حل خواهد شد.

 

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار قطعه چهارم خط‌آهن خواف- هرات بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در ادامه‌ی سفر کاری خود به ولایات زون جنوب‌غرب کشور، پس از بازدید و ارزیابی شماری از پروژه‌های زیربنایی درین ولایات، به ولایت هرات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۱۶
Background image

کار قیرریزی سرک جلال‌آباد – تورخم آغاز و عملاً جریان دارد

کار اعمار اساسی لین دوم شاهراه جلال‌آباد – تورخم از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون عملاً جریان دارد.

این پروژه ۷۳ کیلومتر طول دارد و کار بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ ابونصر فراهی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نماید، از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ – ابونصر. . .

BACK TO NEWS