لغمان: کار ترمیم سرک عمومی ولسوالی های دولت شاه و علیشنگ به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز گردید

ashraf_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۷/۲۴ - ۱۱:۱۰
لغمان: کار ترمیم سرک عمومی ولسوالی های دولت شاه و علیشنگ به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز گردید

کار ترمیم سرک عمومی ولسوالی های دولت شاه و علیشنگ ولایت لغمان از سوی وزارت فوایدعامه آغاز گردید.

این پروژه ترمیماتی که به ارزش ۳ میلیون افغانی قرارداد گردیده است، شامل ترمیم ۸ پایه پلچک و اعمار ۸۰ متر دیوار استنادی میباشد، که هزینه آن از بودجه ا.ا.ا اسلامی پرداخت میگردد.

در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل فرصت های کاری ایجاد ګردیده و با تکمیل کار آن مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی های دولت شاه و علیشنگ حل خواهد شد.

 

دفتر مطبوعاتی وزارت فوایدعامه

2 years 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

در ربع اول سال ۱۴۰۴ از طریق خطوط آهن ( ۹۵۳۰۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در ربع اول سال ۱۴۰۴هـ.ش. ( ماه های حمل، ثور و جوزا) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۹۵۳۰۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۷۲۶۹۴۶) تُن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۲۸
Background image

کار اعمار سرک لین دوم کابل- غزنی با سرعت جریان دارد

وزارت فواید عامه امارت اسلامی افغانستان، با درنظرداشت اهمیت اقتصادی و ترانزیتی شاهراه کابل – کندهار، و به هدف حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان، کاهش ازدحام و جلوگیری از حوادث ترافیکی در. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۶ - ۱۴:۷
Background image

سرپرست وزارت فوایدعامه به ولايت کاپيسا سفر نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه، بمنظور ارزیابی وضعیت سرک ها به ولایت کاپیسا سفر نمود که وی را در این سفر؛ محترم قاری احسان‌الله بریال والی این ولایت، رئیس. . .

BACK TO NEWS