نشست وزارت فواید عامه با شورای انسجام ترانسپورت زمینی

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۲ - ۱۵:۲۸
نشست وزارت فواید عامه با شورای انسجام ترانسپورت زمینی

وزارت فوایدعامه به منظور تطبیق حکم شماره ۶۴۷ مورخ ۲۹/۲/۱۴۰۰ مقام عالی ریاست ج.ا.ا، نشست مشترک را با مسوولین اتحایه های ترانسپورتی برگزار نموده و مشکلات آنها را استماع نمود.

در این نشست، مقرره کنترول وزن و ابعاد وسایط نقلیه باربری بلند تناژ از سوی تیم تخنیکی وزارت فوایدعامه، به مسوولین اتحادیه های ترانسپورتی تشریح گردیده، نظریات و پیش‌نهادات آنها را استماع گردید.

پاینده محمد انوری معین حفظ و مراقبت سرک‌ها، در مورد مقرره کنترول وزن و ابعاد وسایط باربری بلند تناژ و اهمیت سرک‌ها در افغانستان صحبت کرده، اطمینان داد که این وزارت بخاطر حل مشکلات سرک‌ها همواره تلاش می نماید.

در ادامه، مسوولین اتحادیه های ترانسپورتي از وزارت فواید عامه خواستند که در مواد مقرره کنترول وزن و ابعاد وسایط نقلیه باربری بلند تناژ تعدیلات لازم آورده و آنرا به گونه تدریجی عملی سازند تا ترانسپورتران وسایط باربری بلند تناژ ، خود را با مقرره عیار نمایند.

در این نشست مسوولین تخنیکي وزارت فواید عامه مقرره کنترول وزن و ابعاد وسایط بلند تناژ را تشریح نموده اضافه کردند که مقرره مذکور مطابق معیار های منطقوي با در نظر داشت شرایط افغانستان ساخته شده است و تغییر و تعدیل این مقرره زمان‌گیر و از صلاحیت نهاد های ذیربط می باشد.

قابل ذکر است، جهت ایجاد شفافیت و اصلاحات پایدار تمام ترازو های وزارت فواید عامه با تشکیلات جدید و تیم های نظارتی متعدد در تمامی ولایت افغانستان توسط ریاست تنظیم امور ترازو ها آغاز به فعالیت نموده و عملاً اجراأت خواهند نمود.

رهبري وزارت فواید عامه یکبار دیگر در آوردن اصلاحات، مبارزه با فساد اداری، مسلکی و معیاری سازی این وزارت تعهد می نمایند.

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۶
Background image

در ماه حمل از طریق خطوط آهن ۸۷۳۹۸۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه حمل سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۸۷۳۹۸۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۵۷۷۹۸۹  تُن، بندر آقینه ۸۲۹. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۶
Background image

کار اعمار و احداث سرک پنجشیر_تخار به طول ۲۵ کیلومتر و با ارزش بیش از ۴۵۱.۶ میلیون افغانی آغاز شد

وزارت فواید عامه، بر اساس پالیسی اقتصاد محور ا.ا.ا، کار اعمار و احداث سرک پنجشیر_تخار را به ارزش بیش از ۴۵۱.۶  میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده که امروز با حضور محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۱۳
Background image

کار اعمار سرک ولسوالی خوگیانی‌ ولایت غزنی به طول ۲۵ کیلومتر به ارزش ۷۵۷ میلیون افغانی آغاز شد

کاراعمار اساسی سرک ولسوالی خوگیانی‌ ولایت غزنی به ارزش ۷۵۷ میلیون افغانی میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد شده است و امروز با حضور داشت محترم الحاج مولوی سردار محمد مدنی معاون. . .

BACK TO NEWS