نیمروز: کار اعمار و ساختمان یک پایه پل ۳۰۰ متره در منطقه سرشیله ولسوالی کنگ ولایت نیمروز دوباره آغاز گردید

media_admin
شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۲۲ - ۱۳:۴۳
نیمروز: کار اعمار و ساختمان یک پایه پل ۳۰۰ متره در منطقه سرشیله ولسوالی کنگ ولایت نیمروز دوباره آغاز گردید

کار اعمار و ساختمان یک پایه پل ۳۰۰ متره در منطقه سرشیله مربوط ولسوالی کنگ ولایت نیمروز، که از اثر تحولات اخیر در کشور توقف نموده بود، کار اعمار آن از سوی برنامه ملی راه سازی روستایی وزارت فوایدعامه دوباره آغاز گردید.

این پل آهن کانکریتی گادری ۳۰۰ متر طول، ۱۱ متر عرض، ۳۴۰ متر سرک اتصالی با فرش اسفالت در دو طرف پل و ۴۰۰ متر دیوار محافظوی دارا می‌باشد که در مسیر سرک زرنج الی ولسوالی کنگ ولایت نیمروز بالای شاخه فرعی دریای هلمند در ساحه سرشیله که شهر زرنج را با ولسوالی کنگ وصل می نماید موقعیت دارد. 

این پروژه میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های ساختمانی خصوصی قرارداد شده و از سوی بودجه ملی تمویل می شود.

با تکمیل این پروژه سهولت های ترانسپورتی را در رفت و آمد باشندگان ولایات نیمروز و هرات مهیا نموده و اهالی قریه جات حاجی جانان، سرشیله، محمد یونس، حاجی حکیم، خان کلی، محمد سفر کلی، حاجی نظر محمد کلی، حاجی عبدالله کلاچه، نارانی کلی و محمد ایوب اوزبک زی کلی از آن مستفید می شوند.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۰
Background image

معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه با معاون والی لوگر دیدار کرد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، معین حفظ و مراقبت سرکهای وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با محترم مولوی انعام الله صلاح الدین، معاون والی ولایت لوگر در دفتر کاری خود دیدار نمود و پیرامون. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۳۹
Background image

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر و به ارزش بیش از ۱۱۳ میلیون افغانی آغاز شد

پروژه اعمار سرک حلقوی شهر پارون مرکز ولایت نورستان به طول ۲ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۱۳میلیون افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا آغاز شد.

این سرک ۲ کیلومتر طول و ۱۰ متر عرض دارد که در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۱۰
Background image

وزیر محترم فواید عامه از شماری پروژه های تحت کار در ولایت های خوست و پکتیا بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالکیه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود بمنظور نظارت و بررسی پروژه ها به ولایت های خوست و پکتیا سفر نموده و از جریان کار. . .

BACK TO NEWS