وزیر فواید عامه از پروژه‌های این وزارت در ولایت سرپل بازدید کرد

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۵:۴۶
د ټولګټو وزارت محترم وزیر په سرپل ولایت کې د دغه وزارت له پروژو څخه لیدنه  وکړه

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ‌ا‌.ا.ا در حالی که یک تیم تخنیکی نیز وی را همراهی می نماید، در جریان سفر کاری اش به ولایات شمال کشور، از پروژه‌های تحت کار این وزارت در ولایت سرپل بازدید نمود.

در این سفر، وزیر محترم فواید عامه از پروژه سرک حلقوی ولایت سرپل به طول ۱۲ کیلومتر، پروژه سرک سانچارک – بلخاب به طول ۲۵ کیلومتر و پروژه سرک سرپل – فاریاب به طول ۳۰ کیلومتر بازدید نمود.

وی در جریان این بازدید، به تیم‌های تطبیق‌کننده پروژه‌های متذکره و مسئولان شرکت‌های قراردادی در زمینه تسریع کار، کیفیت بهتر و تکمیل پروژه‌ها در زمان تعیین‌شده مطابق مشخصات تخنیکی هدایات لازم داد و نیز تأکید کرد که در تطبیق پروژه‌ها از مواد باکیفیت استفاده نمایند و با افزایش تعداد ماشینری، جریان کار این پروژه ها را سرعت ببخشند.

وزیرمحترم فواید عامه، فعالیت ترازوهای کنترول وزن وسایط باربری بلند تناژ در ولایت را نیز بررسی و ارزیابی نموده و بخاطر بهبود آن هدایات لازم داد.

همچنان وزیر محترم فواید عامه به رئیس فواید عامه این ولایت هدایت داد تا در تطبیق پروژه‌ها توجه جدی نموده و به‌گونه منظم از نزدیک نظارت کرده و برای فراهم‌سازی سهولت‌های بیشتر در زمینه رفت‌وآمد مردم تلاش‌های بیشتر نماید.

قابل یادآوریست، که سرک حلقوی(بای پاس) ولایت سرپل ۱۲ کیلومتر طول و ۲۱ متر عرض دارد و از جمله سرک‌های مهم این ولایت به شمار می‌رود. همچنان، پروژه اعمار سرک سرپل – سانچارک از جمله پروژه‌های مهم بوده که با تکمیل بخش‌های باقی‌مانده آن، ولایت سرپل با ولایت بامیان وصل خواهد شد و  با تکمیل بخش‌های باقی‌مانده سرک سرپل – فاریاب، ولایت‌های سرپل و فاریاب با یکدیگر وصل خواهند شد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

کار ساخت یک پایه پل در ولایت دایکندی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل در مسیر ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی، بالای دریای آهنگر به طول ۲۲متر و عرض ۷.۷متر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی به ارزش ۱۶میلیون و ۴۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۵۳
Background image

پروژه ترمیم سرک قرغه‌یی – درونته به طول ۱۸کیلومتر در ولایت لغمان به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغ‌گیری سرک ولسوالی قرغه‌یی - درونته به طول ۱۸ کیلومتر، به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی در ولایت لغمان، با حضور محترم الحاج حافظ انځرګل عبدالله،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۵:۶
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل – جلال آباد از سمت ولایت ننگرهار از بخش اول به طول ۲۲ کیلومتر و بخش سوم به طول ۲۱.۴ کیلومتر، همچنان. . .

BACK TO NEWS