وزیر فواید عامه از کار اعمار و ساخت شماری از پروژه‌ ها در ولایت کنر بازدید نمود

kalim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۱:۴۹
د ټولګټو وزارت محترم وزیر د کنړ ولایت له یو شمېر رغنیزو پروژو څخه لیدنه وکړه

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، روز یکشنبه هفته جاری در حالیکه وی را شماری از روئسا و انجنیران این وزارت همراهی می نمایند به ولایت کنر سفر نموده و از جریان کار اعمار و ساختمان شماری از پروژه ‌ها در این ولایت از نزدیک بازدید نمود.

محترم وزیر صاحب در جریان سفر کاری خویش، از پروژه سرک کنر–غازی‌آباد و همچنان از کار اعمار  پل‌های پشد و زیری بابا بازدید نموده و به مسئولین مربوطه این پروژه ‌ها در مورد تسریع کار، کیفیت بهتر و تکمیل نمودن به‌موقع کار این پروژه ها هدایت های لازم داد.

سرک کنر–غازی‌آباد بیش از ۱۴ کیلومتر طول دارد که در امتداد آن کار اعمار یک پایه پل، شماری از پلچک‌ها و ۲۷۹۲ متر دیوارهای استنادی نیز شامل بوده و عملاً جریان دارد.

همچنان، پل پشد در ولسوالی نرنگ موقعیت داشته، که بیش از ۲۰۷ متر طول دارد و کار آن ۹۰ درصد تکمیل گردیده است. پل زیری بابا نیز حدود ۱۳۰ متر طول دارد، که با تکمیل شدن این پل‌ها، مشکلات رفت‌وآمد باشندگان ولسوالی‌های خاص‌کنر، نورگل، نرنگ و سرکانو نسبت به گذشته حل می شود.

از سوی دیگر، تیم‌های تطبیق‌کننده این پروژه‌ها نیز اطمینان داده‌اند که کارهای این پروژه‌ها را در زمان معین و مطابق با معیارهای انجنیری و سرک‌ سازی تکمیل نمایند.

قابل یادآوریست، که وزیر محترم فواید عامه از آغاز سال ۱۴۰۵ هـ.ش، به‌ منظور نظارت بهتر بر تطبیق پروژه‌ها، از جریان کار پروژه‌ها در ولایات مختلف کشور بازدید نموده است.

11 months ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۱:۴۳
Background image

پروژه اعمار سرک ‌کوتلِ خون در ولایت غزنی به ارزش بیش از ۶۳۲ میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار و ساختمان سرک کوتل‌ِخون مربوط ولسوالی اجرستان ولایت غزنی به ارزش بیش از ۶۳۲ میلیون‌افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده و اکنون با ٤٧ درصد پیشرفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۱:۱۱
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، روز گذشته با محترم جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان در ارگ دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، دو طرف در مورد گسترش. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۱۶:۰
Background image

معین تخنیکی وزارت فواید عامه و هیئت همراه شان از جریان کار شماری پروژه‌های مهم سرک‌سازی در ولایت‌های لوگر، پکتیا و پکتیکا بازدید و ارزیابی نمودند

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با هیئت همراه شان، در جریان سفر کاری‌اش به ولایت‌های لوگر، پکتیا و پکتیکا، از شماری از پروژه‌های مهم سرک‌سازی. . .

BACK TO NEWS