کار اعمار فاز دوم قطعه چهارم خط آهن خواف – هرات به طول ۴۷ کیلومتر جریان دارد

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۸ - ۱۳:۵۲
د خواف – هرات د ۴۷ کيلومتره اوسپنې پټلۍ د څلورمې قطعې د دوهم فاز رغنیزې چارې جریان لري

از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا کار اعمار وساختمان فاز دوم قطعه چهارم خط آهن خواف – هرات به طول ۴۷ کیلومتر به ارزش بیش از ۵۴ میلیون دالر امریکایی در سال روان  آغاز شده بود و اکنون کار زیر ساخت ۱۰ کیلومتر آن رو به تکمیل شدن است و کار کندن کاری و هموار کاری ۵ کیلومتر آن نیز در بخش های مختلف جریان دارد.

این بخش پروژه خط آهن خواف - هرات ۴۷ کیلومتر طول دارد از ساحه ده ‌سرخ آغاز و تا شهرک صنعتی هرات امتداد می ‌یابد، که کار اعمار آن در ولسوالی های زنده جان، انجیل و گذره جریان دارد.

قابل یاد آوریست کار فاز اول قطعه چهارم مسیر خط آهن خواف – هرات نیز جریان دارد و در آینده نزدیک تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

باید گفت، که با تکمیل شدن خط آهن خواف – هرات هزینه ‌های انتقال اموال تجارتی میان ایران و افغانستان کاهش خواهد یافت و سبب رشد تجارت و ترانزیت میان هر دو کشور و منطقه خواهد شد.

1 year 2 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۵:۱۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار شماری از پروژه‌ها در ولایت کاپیسا بازدید و ارزیابی کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا.، به‌منظور توسعه زیربناهای ترانسپورتی، اطمینان از کیفیت و سرعت کار اعمار سرک‌ها و نظارت از جریان تطبیق پروژه‌ها، در ادامه سفرهای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۴ - ۱۰:۷
Background image

افزایش بیش از دو برابر انتقالات اموال تجارتی از طریق راه آهن در شش ماه نخست سال ۱۴۰۵ هـ.ش.

در شش ماه نخست سال ۱۴۰۵ هـ.ش، از طریق چهار مسیر تجارتی شامل بندر حیرتان، بندر آقینه، بندر تورغندی و مسیر خواف–هرات، مجموعاً ۴ میلیون و ۸۸۸ هزار و ۲۶۸ متریک تُن اموال تجارتی انتقال یافته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۳ - ۱۵:۱۶
Background image

کار ترمیم و بازسازی دو پایه‌ پلچک در مسیر سرک ولسوالی چارکنت ولایت بلخ به ارزش بیش از ۴.۴ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم دو پایه‌ پلچک در مسیر سرک ولسوالی چارکنت ولایت بلخ، به ارزش بیش از ۴.۴ میلیون افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا و با حضور محترم مولوی عبدالصبور صابر، رئیس فواید عامه ولایت. . .

BACK TO NEWS