کار اعمار و ساختمان بخش سوم سرک دانش – پل مغان عنقریب تکمیل میگردد

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۹ - ۱۶:۱۷
کار اعمار و ساختمان بخش سوم سرک دانش – پل مغان عنقریب تکمیل میگردد

بخش سوم سرک دانش – پل مغان ولایت کاپیسا دارای ۵.۴۵۱ کیلومتر طول و ۶ متر عرض دارد که کار ساختمان آن عنقریب تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

در مسیر این پروژه ۶۲ پایه پلچک، ۵۵ متر مکعب دیوار استنادی و ۳۵۳۰ متر جویچه کنار سرک نیز اعمار و ساختمان می گردد.

پروژه متذکره میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت خصوصی ساختمانی به ارزش بیشتر از ۳۶ میلیون افغانی قراراداد گردیده بود که از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود.

در جریان اعمار و ساختمان این پروژه برای شماری از باشندگان محل فرصت های کاری ایجاد شده بود و با بهره برداری آن سهولت های ترانسپورتی را برای باشندگان مسیر سرک مهیا خواهد شد .

قابل یاد آوریست، سرک دانش الی پل مغان بیشتر از ۲۰ کیلومتر طول دارد که به سه بخش تقسیم شده است، بخش اول آن تکمیل و کار ساختمان بخش دوم جریان می باشد.

11 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۴:۲۵
Background image

پروژه اعمار پل ملا علی در ولایت سمنگان با ۷۶ درصد پیشرفت فزیکی ازسوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

کار اعمار پل ملاعلی در ولایت سمنگان به ارزش ۱۸میلیون و ۶۱هزار افغانی از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با سکتور خصوصی قرارداد شده است و در حال حاضر با ۷۶درصد پیشرفت فزیکی به گونه منظم. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۸:۴۴
Background image

کار ساخت یک پایه پل به طول ۲۸ متر در مسیر شاهراه کابل–جلال‌آباد آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل به طول ۲۸ متر و به ارزش ۱۹.۶ میلیون افغانی در مسیر شاهراه کابل–جلال‌آباد، در ساحه نظرآباد، با حضور محترم مولوی احمد احمدی، رئیس فواید عامه ولایت ننگرهار، تیم‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۳:۵۲
Background image

در ماه سرطان از طریق خطوط آهن ۷۱۶۳۰۰ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه سرطان سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۷۱۶۳۰۰متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۴۸۳۳۸۸تُن، بندر آقینه ۶۰۵۴. . .

BACK TO NEWS