کار اعمار و ساخت یک پایه پل به طول ۱۰۰ متر با هزینه بیش از ۵۲ میلیون افغانی در ولایت لغمان آغاز شد

kalim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۰:۱۰
په لغمان ولایت کې د یو پایه ۱۰۰ متره پل د رغونې چارې د څه باندې ۵۲ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به‌منظور حل مشکلات باشندگان محل، ساخت یک پایه پل را بر روی دریای علیشنګ کار در قریه ده‌زیارت ولایت لغمان، با هزینه بیش از ۵۲ میلیون افغانی، با حضور داشت محترم قاری بختیار معاذ والی ولایت لغمان،  محترم ملا همایون احمدی رئیس فواید عامه این ولایت، مسئولان محلی و متنفذین قومی آغاز کرد.

این پل ۱۰۰متر طول و ۹.۳ متر عرض دارد کار اعمار و ساختمان آن میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی قرارداد شده است که طی مدت یک سال تکمیل و به بهره‌برداری سپرده خواهد شد.

در جریان تطبیق این پروژه، به بطور روزانه برای ۱۰۰ تن  ازباشندگان منطقه زمینه کار فراهم می‌گردد و پس از تکمیل آن  مشکلات رفت‌وآمد ۵۰ هزار خانواده  که از این مسیر تردد مینمایند حل خواهد شد و نیز سهولت‌های بیشتر در بخش انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی به وجود خواهد آمد.

7 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۶ - ۱۱:۴۲
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فواید عامه۱۶۹۵۶۵ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۲۲  الی  ۲۸حوت، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۱۶۹۵۶۵  متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۰۸۰۸۶ تُن. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۵ - ۱۲:۲۴
Background image

کار بازسازی طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه‌رود جریان دارد

از سوی وزارت فواید ا.ا.ا، کار اسفالت طبقه دوم ۶۱.۲ کیلومتر سرک فراه – فراه ‌رود به ارزش بیش از ۳۹۵ میلیون افغانی در ولایت فراه جریان دارد.

این سرک از منطقه ریگی ولایت فراه آغاز شده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۴ - ۹:۱۳
Background image

وزیر فواید عامه به ولایت لوگر سفر کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه، امروز شنبه در سومین روز عید به ولایت لوگر سفر کرده و از جریان کارهای ساختمانی شماری از پروژه‌ها بازدید به‌عمل آورد.

وی در جریان این سفر. . .

BACK TO NEWS