کار اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی دامان ولایت کندهار در مربوطات شاهراه کابل - کندهار آغاز گردید

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۰/۱۴ - ۹:۵۲
بر اساس حکم شماره ۳۵۸۴ عالیقدر امیر المومنین حفظ الله در مسیر شاهرا های کشور ۷۵ محراب مسجد اعمار می گردد؛ که کار اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی دامان ولایت کندهار مسير شاهراه کابل- کندهار با حضور داشت، محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزرا، محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه، محترم انجنیر کنشکا نوری رئیس مسؤنیت جاده ها واستراحتگاه ها، محترم مولوی عبدالهادی یعقوب رئیس فواید عامه ولایت کندهار، ولسوال دامان، قوماندان امنیه این ولسوالی و شماری از مسؤلان محلی آغاز گرد

بر اساس حکم شماره ۳۵۸۴ عالیقدر امیر المومنین حفظ الله در مسیر شاهرا های کشور ۷۵ محراب مسجد اعمار می گردد؛ که کار اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی دامان ولایت کندهار مسير شاهراه کابل- کندهار با حضور داشت، محترم الحاج ملا عبدالغنی برادر آخند معاون اقتصادی ریاست الوزرا، محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه، محترم انجنیر کنشکا نوری رئیس مسؤنیت جاده ها واستراحتگاه ها، محترم مولوی عبدالهادی یعقوب رئیس فواید عامه ولایت کندهار، ولسوال دامان، قوماندان امنیه این ولسوالی و شماری از مسؤلان محلی آغاز گردید و اکنون کار آن عملاً جریان دارد. 
در مراسم آغاز کار این مسجد، سرپرست وزارت فواید عامه طی سخنان خود گفت: به اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظ الله   در هر ۷۰ کيلو متری شاهراه های ۲۸ ولايت کشور  ۷۵ مسجد اعمار می‌گردد که خوشبختانه کار اولین مسجد از ولسوالی دامان ولایت کندهار در ساحه سه جریب زمین آغاز می شود که در يک وقت  گنجایش ۳۰۰ تن (۱۷۰ مرد و ۱۳۰ زن) نماز گزار را دارد. 
سرپرست وزارت فواید عامه افزود؛ کار اعمار مسجد متذکره ميان وزارت فواید عامه و شرکت ساختمانی سعید شیرازی به ارزش ۳۵ میلیون و چهارصد هزار افغانی قرار داد شده است که شامل پارکینگ منظم برای وسایط، مکان جداگانه برای امام، مکان های جداگانه نماز و وضوء برای زنان و مردان در نظر گرفته شده است، که بعد از تکمیل شدن کار آن به وزارت محترم حج و اوقاف سپرده می شود. 
سپس معاون اقتصادی رياست الوزرا طی سخنانی از پروژه شاهراه کابل - کندهار و شماری از پروژه های ديگر ياد آوری نمود و افزود «خوشحال هستم که امروز در مراسم آغاز کار پروژه‌ی اشتراک دارم که برای انجام یکی از ارکان دين مقدس اسلام مهم می باشد» وی همچنان افزود؛ با وجود اینکه افغانستان با مشکلات اقتصادی مواجه است ما توانستیم با امکانات کم کار بیش از صد پروژه عام‌المنفعه را بعد از حاکميت امارت اسلامی آغاز نمائیم» وی در جريان سخنان خود از آغاز کار پروژه سرک وصل کننده واخان ولایت بدخشان به کشور چين نيز یاد آوری نموده گفت،  با تکمیل شدن کار این پروژه در سال های آینده، میان این دو کشور و کشور های همسایه انتقال اموال تجارتی بیشتر خواهد شد.
همچنان در این برنامه شماری از مسؤلان محلی و بزرگان قومی صحبت نمودند و از کارکردهای امارت اسلامی افغانستان اظهار خرسندی کردند، در اخیر محترم انجنير شير حسن خوشيوال مسؤل پروژه های زون کندهار به نمایندگی از انجنیران وزارت صحبت نموده گفت؛ تعهد می نمائیم تا از این پروژه و پروژه های دیگر نظارت جدی کرده تا مطابق مشخصات تخنیکی و قرارداد به گونه‌ی اساسی تکمیل شود. 
قابل یاد آوریست؛ کار ساخت مسجد متذکره در مدت یک سال  تکمیل خواهد شد؛ و تمامی تأسیسات آن  به برق سولری نیز مجهز می باشد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۴:۹
Background image

پروژه نصب گاردریل‌ها در مسیر سرک تگاب – سروبی آغاز شد

پروژه نصب گاردریل‌ها ( کتاره های حفاظتی) در مسیر سرک تگاب – سروبی به ارزش ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده است. این پروژه با حضور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

کار ساخت یک پایه پل در ولایت دایکندی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل در مسیر ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی، بالای دریای آهنگر به طول ۲۲متر و عرض ۷.۷متر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی به ارزش ۱۶میلیون و ۴۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۵۳
Background image

پروژه ترمیم سرک قرغه‌یی – درونته به طول ۱۸کیلومتر در ولایت لغمان به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغ‌گیری سرک ولسوالی قرغه‌یی - درونته به طول ۱۸ کیلومتر، به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی در ولایت لغمان، با حضور محترم الحاج حافظ انځرګل عبدالله،. . .

BACK TO NEWS