کار بازسازی یک دیوار استنادی به ارزش ۴.۲ میلیون افغانی درولایت کاپیسا آغاز گردید

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۰:۳۲
په کاپیسا ولایت کې د یو استنادي دېوال د بیارغونې چارې د ۴.۲ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

پروژه بازسازی یک دیواراستنادی در ولسوالی اله سای ولایت کاپیسا، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا به ارزش ۴.۲ میلیون افغانی با حضور داشت محترم قاری احسان الله بریال  والی ولایت کاپیسا، محترم مولوی بحرالله بدری رئیس فواید عامه این ولایت، مسوولان محلی و متنفذین قومی رسما آغاز گردید.

 دیوار متذکره ۱۵۰ متر طول و ۶ متر ارتفاع دارد که کارساخت آن با یکی از شرکت های خصوصی قراردادشده و در مدت ۲ ماه تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

قابل یادآوریست که این دیوار در اثر سیلابهای موسمی در سال روان تخریب شده بود که کاربازسازی آن ازسوی وزارت فواید عامه به منظور حل مشکلات عابرین شامل پلان کاري این وزارت گردید که با تکمیل کار آن از تخریب سرک جلوګیری خواهد شد.

5 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۹:۱۵
Background image

کار اعمار اساسی سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به ارزش بیش از۳۸۹.۴ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار اساسی (آسفالت) سرک ولسوالی دهنه‌غوری ولایت بغلان به طول ۱۷.۶ کیلومتر، به ارزش  بیش از ۳۸۹.۴ میلیون افغانی با حضورداشت محترم الحاج عبدالرحمن حقانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۲
Background image

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار–لامان به طول ۵۰ کیلومتر قرارداد گردید

کار اعمار و ساختمان یک بخش سرک قیصار – لامان به طول ۵۰ کیلومتر بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه ‌الله و مطابق پلان کاری وزارت فوایدعامه با یکی از شرکت های خصوصی ساختمانی و سرک‌سازی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۱:۴۱
Background image

در ماه جدی از طریق خطوط آهن ( ۶۹۹۸۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه جدی سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۶۹۹۸۲۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۶۳۲۸) تُن، بندر. . .

BACK TO NEWS