کار ترمیم دو پایه پل در ولایت ننگرهار تکمیل گردید

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱۲/۱۹ - ۱۱:۵۸
کار ترمیم دو پایه پل در ولایت ننگرهار تکمیل گردید

کار ترمیم دیوار استنادی پل سرخ آب ولسولی سرخ‌رود و کار تحکیم کاری پُل کندی ولسوالی شیوه ولایت ننگرهار تکمیل گردیده است.

کار ترمیم این پروژه ها از سوی وزارت فوایدعامه با شرکت های ساختمانی خصوصی قرارداد شده بود که در جریان کار پروژه های متذکره برای شماری از باشندگان محل فرصت های کاری نیز ایجاد گردیده بود.

با تکمیل شدن کار این پروژه ها، در رفت و آمد باشندگان مناطق کندی و سرخ آب، نسبت به گذشته سهولت های ترانسپورتی ایجاد شده است.

6 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه دلو سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۵۵۴۸) تُن، بندر. . .

BACK TO NEWS