کار دو پروژه به ارزش ۹.۶ میلیون افغانی در ولایت لوگر تکمیل گردید

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۹:۵۴
په لوګر ولایت کې د دوو پروژو چارې د۹.۶ میلیونه افغانیو په ارزښت بشپړې شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دو پروژه به ارزش مجموعی ۹.۶ میلیون افغانی در ولایت لوگر تکمیل و با حضور داشت محترم مولوی محمد انور دین پرور، معاون مقام ولایت لوگر، محترم مولوی جنت گل سراج رییس فواید عامه این ولایت و شماری از مسوولین محلی افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.

این پروژه ها؛ کار نصب گاردریل‌ها (کتاره های آهنی/فلزی) و علایم ترافیکی در امتداد شاهراه لوگر – گردیز از ‌کوتل تیره الی سفیدسنگ ولایت لوگر به ارزش ۷.۵ میلیون افغانی و کار کانکریت ریزی ١٥٠ متر سرک اتصالی ترازو بلند تناژ التمور در ساحه التمور ولایت لوگر به ارزش ۲.۱ میلیون افغانی تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.

این پروژه ‌ها به هدف رهنمایی دریوران، جلوگیری از حوادث ترافیکی، مصؤنیت وسایط و کنترول وزن وسایط باربری تناژ بلند بمنظور جلوگیری از تخریب سرک‌ها تطبیق شده است.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

کار ساخت یک پایه پل در ولایت دایکندی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل در مسیر ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی، بالای دریای آهنگر به طول ۲۲متر و عرض ۷.۷متر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی به ارزش ۱۶میلیون و ۴۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۵۳
Background image

پروژه ترمیم سرک قرغه‌یی – درونته به طول ۱۸کیلومتر در ولایت لغمان به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغ‌گیری سرک ولسوالی قرغه‌یی - درونته به طول ۱۸ کیلومتر، به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی در ولایت لغمان، با حضور محترم الحاج حافظ انځرګل عبدالله،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۵:۶
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل – جلال آباد از سمت ولایت ننگرهار از بخش اول به طول ۲۲ کیلومتر و بخش سوم به طول ۲۱.۴ کیلومتر، همچنان. . .

BACK TO NEWS