کار سرک آهن کانکریتی کوتل بوغابی ولایت بغلان به ارزش ۷۲ میلیون افغانی تکمیل و به بهربرداری سپرده شد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۸ - ۱۰:۴۷
کار سرک آهن کانکریتی کوتل بوغابی ولایت بغلان به ارزش ۷۲ میلیون افغانی تکمیل و به بهربرداری سپرده شد

کار سرک آهن کانکریتی کوتل بوغابی ولایت بغلان از سوی وزارت فواید عامه به ارزش ۷۲ میلیون افغانی با حضور داشت والی محترم این ولایت، رئیس فوایدعامه و شماری از مسوولین محلی افتتاح و به بهربرداری سپرده شد. 
این سرک که بیشتر از ۲.۱ کیلومتر طول و ۹ متر عرض دارد، کار ساخت آن میان وزارت فواید و یکی از شرکت های سرک سازی ساختمانی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی قرارداد شده بود، اکنون کار آن تکمیل گردیده است. 
قابل یاد آوریست؛ که با تکمیل کار این سرک مردم محل خوشنود اند و مشکلات ترانسپورتی عابرین نسبت به گذشته حل شده است.
 

6 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۴ - ۱۲:۱۹
Background image

انتقالات از طریق چهار بنادر خط آهن کشور به‌گونه عادی جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به هموطنان گرامی اطمینان می‌دهد که تا کنون هیچ‌گونه مانع در بخش انتقالات وجود ندارد و انتقالات از طریق چهار بندر خط آهن کشور به‌گونه عادی و منظم ادامه دارد.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ - ۱۲:۳۰
Background image

در مقایسه با ۱۱ ماه سال ۱۴۰۳ هـ.ش، انتقالات در ۱۱ ماه سال جاری بیش از ۳۳ درصد افزایش یافته است

از آغاز ماه حمل تا پایان ماه دلو سال ۱۴۰۴ هـ.ش، در مجموع (۵۳۸۷۵۴۹) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

این در حالی است که در ۱۱ ماه سال گذشته (۱۴۰۳ هـ.ش) (۴۰۴۰۸۵۵) متریک تُن انتقالات. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۳:۴۸
Background image

در یک ماه گذشته از طریق خطوط آهن ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه دلو سال ۱۴۰۴هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ( ۷۲۶۵۶۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ( ۴۶۵۵۴۸) تُن، بندر. . .

BACK TO NEWS