کار اعمار و ساختان اولین سرک مطابق ماستر پلان شهری در ولایت کندز آغاز شد

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۴/۱۹ - ۱۶:۱۰
کار اعمار و ساختان اولین سرک مطابق ماستر پلان شهری در ولایت کندز آغاز شد

وزارت فوایدعامه به منظور حل مشکلات ترانسپورتی، کاهش ازدحام ترافیکی و زیبایی شهرکندز اولین سرک معیاری را مطابق ماستر پلان شهری آغاز نمود که از چوک شهر کندز آغاز الی میدان هوایی آن ‌ولایت امتداد دارد.

این سرک ۷.۹۷۰ کیلومتر طول دارد و در عرض های مختلف (۴۵، ۳۹ و۲۰ متر ) همراه گلدان ها و پیاده رو ها دیزاین شده است و اعمار و ساختمان می گردد.

پروژه متذکره میان وزارت فوایدعامه و دو شرکت ساختمانی خصوصی به طور مشترک به ارزش نزدیک به ۲۵۰ میلیون افغانی قرارداد شده است و از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود.

در این پروژه ۲۵ پایه پلچک، ۴۱۹۲ متر جویچه های کانکریتی و ۳۰۰ پایه چراغ سولری برای زیبايی و روشنی شهر کندوز نیز در نظر گرفته شده است.

این پروژه از سوی اداره محلی ولایت کندز، امروز رسماً با قطع نوار آغاز گردید و قرار است تا یک سال آینده تکمیل و به بهره سپرده خواهد شود.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۴:۹
Background image

پروژه نصب گاردریل‌ها در مسیر سرک تگاب – سروبی آغاز شد

پروژه نصب گاردریل‌ها ( کتاره های حفاظتی) در مسیر سرک تگاب – سروبی به ارزش ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار افغانی، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده است. این پروژه با حضور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

کار ساخت یک پایه پل در ولایت دایکندی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل در مسیر ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی، بالای دریای آهنگر به طول ۲۲متر و عرض ۷.۷متر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی به ارزش ۱۶میلیون و ۴۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۵۳
Background image

پروژه ترمیم سرک قرغه‌یی – درونته به طول ۱۸کیلومتر در ولایت لغمان به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغ‌گیری سرک ولسوالی قرغه‌یی - درونته به طول ۱۸ کیلومتر، به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی در ولایت لغمان، با حضور محترم الحاج حافظ انځرګل عبدالله،. . .

BACK TO NEWS