وضعیت عمومی شاهراه و سرک‌های کشور

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۷ - ۸:۳۴
وضعیت عمومی شاهراه و سرک‌های کشور

شاهراه سالنگ‌ها؛ امروز در سالنگ ها هوا ابری است، در سالنگ جنوبی احتمال بارش باران و در سالنگ شمالی احتمال بارش برف می برود و ساحه تونل برف باری خفیف جریان دارد و تردد وسایط مسافربری دوطرفه و وسایط باربری از جنوب به شمال در حرکت می باشند. همچنان برف پاکی، ریک و نمک پاشی در ساحات مختلف از سوی پرسونل ریاست سالنگ ها جریان دارد.

پروان : سرک پروان – بامیان از مسیر دره غوربند که در چندین نقطه سیلاب ها سرازیر شده بود توسط ریاست فوایدعامه ولایت پروان پاک کاری شده و تردد وسایط جریان دارد

 نورستان: هوا ابری است، در اثر بارش باران و سیلاب ها در مسیر سرک کنر – نورستان در ساحه چتراس، ستاپ و در منطقه مندی و در مسیر سرک نورګرام ۔ مندول در ساحه سنګ پول در بعضی قسمت ها کوه لغزش کرده است و در بعضی قسمت ها سیلاب ها سرازیر شده بود که توسط پرسونل و ماشینری ریاست فوایدعامه آنریاست پاک کاری گردید

کاپیسا: در اثر بارش باران و جاری شدن سیلاب ها در ولایت کاپیسا که مسیر سرک گلبهار الی سروبی که مواد سیلابی جمع آوری شده بود پاک کاری و ساحات تخریب شده توسط پرسونل و ماشینری ریاست فوایدعامه پر کاری گردید.

ارزگان: از اثر بارش باران و جاری شدن سیلاب ها؛ سرک خاص ارزگان – چنارتو بخشی از آن قسماً تخریب شده است و همچان یک پایه پل در مسیر سرک خاص ارزگان نیز قسماً تخریب گردیده است. محترم الحاج ملا محمد عیسی سرپرست وزارت فوایدعامه به تمام روئسای ولایتی و تیم های ولایتی هدایت داده است، تا با استفاده از امکانات دست داشته‌ی شان در قسمت پاک کاری سرک ها از مواد سیلابی و باز نگهداشتن شاهراه و سرکها از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نورزند و سهولت های ترانسپورتی را در رفت و آمد هموطنان عزیز ما مهیا نمایند.

11 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۸ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار لات دوم و سوم سرک لین دوم کندهار- هرات با ۲۲درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

کار اعمار پروژه لات دوم و سوم لین دوم سرک کندهار- هرات (باغ پل – ګرشک) به طول مجموعی ۵۲ کیلومتر، عرض۷.۳۰ متر و ۶متر شانه (شولدر)، به ارزش مجموعی ۱میلیارد و ۸۷۳میلیون و ۷۰۴هزارافغانی از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۱۱:۴۳
Background image

پروژه اعمار سرک ‌کوتلِ خون در ولایت غزنی به ارزش بیش از ۶۳۲ میلیون افغانی جریان دارد

کار اعمار و ساختمان سرک کوتل‌ِخون مربوط ولسوالی اجرستان ولایت غزنی به ارزش بیش از ۶۳۲ میلیون‌افغانی از سوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده و اکنون با ٤٧ درصد پیشرفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۱:۱۱
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، روز گذشته با محترم جمشید خواجه‌یف، معاون صدراعظم کشور اوزبیکستان در ارگ دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، دو طرف در مورد گسترش. . .

BACK TO NEWS