سرپرست وزارت فوایدعامه قرارداد ۳۱.۶ کیلومتر سرک اتصالی میدان وردک و لوگر را با دو شرکت خصوصی امضاء نمود  

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۳:۴۴
سرپرست وزارت فوایدعامه قرارداد ۳۱.۶ کیلومتر سرک اتصالی میدان وردک و لوگر را با دو شرکت خصوصی امضاء نمود  

 محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، قرارداد ساخت ۳۱.۶ کیلومتر سرک اتصالی میان ولایات میدان وردک و لوگر را به ارزش بیش از ۷۱۳ میلیون افغانی در دو بخش با دو شرکت ساختمانی و سرک سازی امضاء نمود.

سرک اتصالی میان ولایات میدان وردک و لوگر ۳۱.۶ کیلومتر طول دارد که در امتداد آن، اعمار ۱۲۰ پایه پلچک نیز شامل می باشد. این سرک از قلعه امیر دره تنگی آغاز می‌شود و از مناطق الوزی، دوغ آباد، شولک و بابوس عبور کرده و به پل علم مرکز ولایت لوگر وصل می‌شود. کار ساخت این سرک در مدت ۱۶ ماه تقویمی تکمیل خواهد شد.

بخش اول این سرک ۱۷.۴ کیلومتر طول دارد که قرارداد اعمار آن با شرکت ساختمانی ایچکو به ارزش ۴۷۳۸۸۴۹۲۷ افغانی امضاء شده است.

بخش دوم این سرک ۱۴.۲ کیلومتر طول دارد که قرارداد اعمار آن با شرکت ساختمانی و سرک‌سازی تابش امید به ارزش ۲۳۹۴۴۸۳۷۸ افغانی امضاء شده است.

این در حالی است که سرپرست وزارت فواید عامه در روز پنج‌شنبه هفته گذشته نیز قراردادهای پنج پروژه سروی و دیزاین تفصیلی خط آهن هرات – قندهار به ارزش حدود ۲۶۴ میلیون افغانی را با پنج شرکت خصوصی امضاء نمود.

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۱:۳۶
Background image

در ماه حمل از طریق خطوط آهن ۸۷۳۹۸۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه حمل سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۸۷۳۹۸۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۵۷۷۹۸۹  تُن، بندر آقینه ۸۲۹. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۴۶
Background image

کار اعمار و احداث سرک پنجشیر_تخار به طول ۲۵ کیلومتر و با ارزش بیش از ۴۵۱.۶ میلیون افغانی آغاز شد

وزارت فواید عامه، بر اساس پالیسی اقتصاد محور ا.ا.ا، کار اعمار و احداث سرک پنجشیر_تخار را به ارزش بیش از ۴۵۱.۶  میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده که امروز با حضور محترم الحاج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۹ - ۱۵:۱۳
Background image

کار اعمار سرک ولسوالی خوگیانی‌ ولایت غزنی به طول ۲۵ کیلومتر به ارزش ۷۵۷ میلیون افغانی آغاز شد

کاراعمار اساسی سرک ولسوالی خوگیانی‌ ولایت غزنی به ارزش ۷۵۷ میلیون افغانی میان وزارت فوایدعامه و سکتور خصوصی قرارداد شده است و امروز با حضور داشت محترم الحاج مولوی سردار محمد مدنی معاون. . .

BACK TO NEWS