افزایش (۱۱.۱۵) درصدی انتقالات از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه در شش ماه نخست سال ۱۴۰۴ هـ.ش

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۵ - ۱۵:۸
افزایش (۱۱.۱۵) درصدی انتقالات از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه در شش ماه نخست سال ۱۴۰۴ هـ.ش

در شش ماه نخست سال ۱۴۰۴ هـ.ش. میزان انتقالات از طریق خطوط آهن  وزارت فوایدعامه، نسبت به شش ماه نخست سال گذشته، (۱۱.۱۵) درصد افزایش یافته است.

در شش ماه نخست سال ۱۴۰۳ هـ.ش. در مجموع (۱۹۶۲۶۵۹) متریک تُن انتقالات از طریق خطوط آهن صورت گرفته بود، در حالی که این آرقام در شش ماه نخست سال ۱۴۰۴ هـ.ش. به (۲۱۸۱۵۴۴) متریک تُن افزايش يافته است.

در شش ماه گذشته سال روان ، تیل، گاز مایع، گندم، آرد، روغن و سایر مواد غذایی و ساختمانی به کشور وارد شده و همچنین میوه خشک، جوس انار، سنگ‌های معدنی، کچالو و برنج ترانزیت و صادر گردیده است.

این افزایش (۱۱.۱۵) درصدی در بخش انتقالات و صادرات از طریق خطوط آهن، در سطح کشور یک پیشرفت مثبت اقتصادی محسوب می‌شود.

هرچه میزان انتقالات و صادرات از طریق خطوط آهن افزایش یابد، به همان اندازه زمینه‌های بیشتر کاری فراهم می‌شود، عواید ملی افزایش می‌یابد و راه برای ثبات اقتصادی، پیشرفت و خودکفایی کشور هموار می‌گردد.

وزارت فواید عامه ا.ا.ا سعی می‌ورزد تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بهتری را برای تجاران فراهم نماید.

11 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۰
Background image

معینیت خط آهن وزارت فواید عامه به‌عنوان یک اداره مستقل از این وزارت جدا و رئیس جدید آن معرفی گردید

بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، معینیت خط آهن وزارت فواید عامه به‌عنوان یک اداره مستقل از این وزارت جدا شد و بر اساس همین حکم، محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح، که. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۸:۴۱
Background image

کار بازسازی شاهراه سالنگ ها به شدت جریان دارد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خود به ولایت‌های شمال کشور، در حالی که یک تیم تخنیکی نیز وی را همراهی می‌نمود، از جریان کار پروژه بازسازی اساسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۱۳:۱۴
Background image

وزیر فواید عامه از پروژه اعمار سرک دهنه غوری در ولایت بغلان بازدید کرد

محترم الحاج ملامحمد عیسی ثانی، وزیرفوایدعامه ا.ا.ا، در ادامه سفراش به ولایات شمالی، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نمود، از جریان کار اعمار سرک ولسوالی دهنه‌غوری به طول ۱۷. . .

BACK TO NEWS