راه چهار ولسوالی در ولایت زابل هموار کاری و جغل اندازی گردید

mopw_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۴:۴۸
راه چهار ولسوالی در ولایت زابل هموار کاری و جغل اندازی گردید

راه چهار ولسوالی در ولایت زابل هموار کاری و جغل اندازی گردید

۲۵ قوس ۱۳۹۹

کوتل دب در منطقه سورغر  که ولسوالی های ( اتغر، نوبهار، شینکی و شملزی) را به شهر  زابل وصل می سازد، توسط ماشینری ریاست فواید عامه آن ولایت وسیع، جغل اندازی و هموار کاری گردید.

قبلا باشندگان ولسوالی های یاد شده در انتقال مریضان و حاصلات زراعتی به مراکز تجارتی و صحی به مشکل مواجه بودند و فاصله چند دقیقه را در چندین ساعت طی میکردند که  با هموار کاری و جغل اندازی این مسیر مشکلات موجود حل و فاصله های زمانی کوتاه تر شده است.

وزارت فوایدعامه- کابل

8 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۳:۲۶
Background image

وزیر فواید عامه ا.ا.ا با سفیر جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، در دفتر کاری‌اش در حالی که محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، معین تخنیکی وزارت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۱:۲۳
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن ۲۲۹۵۳۶متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۴ الی ۱۰ثور، سال ۱۴۰۵ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان ۲۲۹۵۳۶متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۱۵۸۱۳۳ تُن،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

کار اسفالت‌ریزی ۱۹.۶ کیلومتر باقی‌مانده سرک دشت ‌ارچی – کندز جریان دارد

کار قیر ریزی بخش های باقی مانده مسیر دشت ارچی - کندز جریان دارد، این پروژه  ۱۹.۶ کیلومتر طول و ۷ متر عرض دارد، که با ارزش بیش از ۴۹۸ میلیون از سوی وزارت فوایدعامه با سکتور خصوصی قرار. . .

BACK TO NEWS