اعلامیه مطبوعاتی

mopw_admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۰:۳۵
logo

اعلامیه مطبوعاتی

در این اواخر وزارت فواید عامه بخاطر جلوگیري از فساد و آوردن اصلاحات، بعضی تغییرات را روی دست گرفته است که از آن جمله یک تعداد کارمندان تغییر و تبدیل شده، و یک تعداد دیگر با در نظر داشت پایین بودن درجه تحصیل و مهارت های آنها منتظر با معاش گردیده اند. ولی برخی از رسانه های جمعی واطلاعاتی بدون اینکه از دیدگاه رهبري جدید، فیصله ها و واقعیت های این وزارت آگاهی کامل داشته باشند موضوع منفکي کارمندان وزارت فواید عامه را که یک روش اداري است را به » انتظار با معاش « به نشر سپرده اند که حقیقت ندارد و موضوعمعنی انفکاک تعبیر نمود است.

3 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۹:۵۴
Background image

کار دو پروژه به ارزش ۹.۶ میلیون افغانی در ولایت لوگر تکمیل گردید

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دو پروژه به ارزش مجموعی ۹.۶ میلیون افغانی در ولایت لوگر تکمیل و با حضور داشت محترم مولوی محمد انور دین پرور، معاون مقام ولایت لوگر، محترم مولوی جنت گل. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

وزیر فواید عامه با شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی ترکیه دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالى‌ که شماری از رؤسای این وزارت حضور داشتند، با محترم بولنت بیلگی، نماینده شرکت‌های ساختمانی ترکیه (MVG)، در دفتر کاری‌اش. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دیزاین و اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فواید. . .

BACK TO NEWS