وزیر فوایدعامه با والی نورستان در مورد اعمار و ساختمان سرک های سومین پارک ملی و پروژه های دیگر دیدار و گفتگو نمود

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۱۸
وزیر فوایدعامه با والی نورستان در مورد اعمار و ساختمان سرک های سومین پارک ملی و پروژه های دیگر دیدار و گفتگو نمود

 

محترم انجنیر نجیب الله یمین وزیر فوایدعامه با محترم حافظ عبدالقیوم والی نورستان در دفتر کارش روی سرعت بخشیدن کار سرک کنر- پارون و بازسازی بعضی سرک ها دیدار و گفتگو نمود.

در آغاز والی نورستان معلومات مکمل سرک های ولایت نورستان را به وزیر فوایدعامه ارایه نمود، خواستار سرعت دادن کار پروژه ها گردید.

وزیر فوایدعامه به خواسته های والی نورستان پاسخ مثبت داده گفت، اعمار و ساختمان سرک های نورستان در اولویت کاری ما قرار دارد.

آقای یمین اضافه کرد، نظر به دیدگاه جلالتمآب رئیس جمهور کشور مبنی بر انکشاف ولایاتی که تا کنون بر آنها توجه خاص نشده است کار می نمایم .

وی افزود، پیشینه و ارزش تاریخی نورستان در تاریخ افغانستان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

موصوف علاوده نمود، با توجه به زیبایی ها، جنگلات، چراگاه ها، حیوانات وحشی، دریا و دره سبز زیبا و دوست داشتنی، در صورت داشتن امکانات روی اعمار و ساختمان و بازسازی بعضی سرک ها کار صورت خواهد گرفت.

مسیر سرک کنر- پاراون در گذشته مردم را به مشکلات مواجه ساخته بود که وزارت فوایدعامه با درک این مشکل و دیدگاه جلالتمآب رئیس جمهور اعمار و ساختمان سرک کنر – نورستان را در دو بخش به طول مجموعی ۲۷ کیلومتر به ارزش بیشتر از ۸۶۳ میلیون افغانی با دو شرکت ساختمانی قرار داد نمود که اعمار و ساختمان آن جریان دارد .

قابل ذکر است که نورستان در سال گذشته از سوی جلالتمآب رئیس جمهور و اداره ملی حفاظت از محیط زیست به عنوان سومین پارک ملی رسمآ نامگذاری گردید که در حال حاضر سیاحین از نقاط مختلف کشور به دیدن زیبای های آن به این ولایت سفر می نمایند.

وزارت فوایدعامه – کابل

د وري ۵ مه ۱۴۰۰

8 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۳ - ۱۴:۵
Background image

کار اسفالت‌ریزی ۱۹.۶ کیلومتر باقی‌مانده سرک دشت ‌ارچی – کندز جریان دارد

کار قیر ریزی بخش های باقی مانده مسیر دشت ارچی - کندز جریان دارد، این پروژه  ۱۹.۶ کیلومتر طول و ۷ متر عرض دارد، که با ارزش بیش از ۴۹۸ میلیون از سوی وزارت فوایدعامه با سکتور خصوصی قرار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۱۵:۵۴
Background image

قرارداد اعمار و ساخت اساسی سرک ایبک_روی‌دوآب به ارزش بیش از ۶۴۱ میلیون افغانی صورت گرفت

قراراداد  اعمار و ساخت اساسی سرک ایبک_ روی دوآب ولایت سمنگان به طول ۲۰ کیلومتر به شکل دیزاین بلت و به قیمت تخمینی ۶۴۱میلیون و ۶۷۰هزار افغانی میان وزارت فوایدعامه ا.ا.ا و دو شرکت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۵
Background image

گزارش سفر کاری معین خط‌آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا به قزاقستان و اشتراک در چهلمین کنفرانس سازمان همکاری خطوط آهن (OSJD)

چهلمین کنفرانس سازمان همکاری خطوط آهن (OSJD) از تاریخ ۲۰ الی ۲۴ اپریل ۲۰۲۶، با حضور رؤسای خط‌آهن کشورهای مختلف، کارشناسان تخنیکی و نمایندگان برخی نهادهای بین‌المللی در شهر آستانه پایتخت. . .

BACK TO NEWS