از اثر برف باری های شدید شماری از شاهراه های کشور به شمول سالنگ ها موقتاً بروی ترافیک مسدود گردیده است

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ - ۱۴:۶
از اثر برف باری های شدید شماری از شاهراه های کشور به شمول سالنگ ها موقتاً بروی ترافیک مسدود گردیده است

وضعیت امروز شماری از شاهراه ها و سرک های کشور قرار ذیل است: 

سالنگ ها: شاهراه سالنگ ها از اثر برف باری های شدید بروی ترافیک مسدود شده است، پرسونل ریاست حفظ و مراقبت سالنگ های وزارت فواید عامه تلاش دارد تا این شاهراه را پاک ‌کاری نموده و هرچه زودتر بروی ترافیک باز نماید.

غزنی: مسیر ولسوالی های مالستان و ناور ولایت غزنی از اثر برف باری های شدید بروی ترافیک مسدود شده است و روز گذشته مسیر های ولسوالی اجیرستان و ولسوالی جاغوری این ولایت از اثر برف باری های شدید موقتاً بروی ترافیک مسدود گردیده بود که با تلاش های پرسونل مربوطه ریاست فواید عامه ولایت غزنی پاک ‌کاری و بروی ترافیک باز گردید.

بامیان: در ولایت بامیان مسیر کوتل های قوناق، آب قول کرمان، شاتو، و در ولسوالی پنجاب این ولایت مسیر دهن سیا از اثر برف  باری های شدید بروی رفت و آمد وسایط مسدود گردیده است و کار پاک ‌کاری این مسیر ها از سوی پرسونل مربوطه ریاست فواید عامه ولایت بامیان به سرعت جریان دارد.

همچنان در ولایت سرپل مسیر قم کوتل، در ولایت غور مسیر لعل کرمان و در ولایت دایکندی مسیر های نیلی و اشتر علی نیز از اثر برف باری شدید بروی ترافیک مسدود گردیده است.

در مسیر شاهراه کابل-جلال‌آباد در مربوطات تنگی غارو، بند گزک، پل شینواری، گولایی طلا و سایر ساحات این شاهراه از اثر بارندگی های اخیر لخزش کوه به میان آمده بود که سبب مسدود شدن موقت این شاهراه گردید و اکنون بعد از پاک‌ کاری بروی ترافیک باز گردیده است.

در همین حال در ولایات تخار، بدخشان، پنجشیر، ميدان وردک، کابل، ارزگان ، کندز، نورستان و سمنگان نیز برخی از مسیر ها از اثر برف باری های شدید موقتاً بروی ترافیک مسدود گردیده بود که اکنون در نتیجه سعی و تلاش ریاست های ولایتی فواید عامه پاک‌ کاری شده و بروی ترافیک باز گردیده است.

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه به تمام تیم های ولایتی و شرکت های قراردادی هدایت داده تا در زمان بارندگی و برف باری به شاهراه ها و سرک ها توجه جدی نموده، شاهراه ها و سرک های مسدود شده ای کشور را هرچه زود تر بروی ترافیک باز نمایند.

پرسونل ولايتی وزارت فواید عامه و شرکت های قراردادی آماده گی کامل دارند، که در هنگام بارندگی و برف باری شاهراه ها و سرک های مواصلاتی کشور را بروی ترافیک باز نگهدارند.

وزارت فواید عامه از هموطنان عزیز تقاضا می نماید، که تا مساعد شدن هوا بشمول شاهراه سالنگ ها از مسیر های صعب العبور رفت و آمد ننمایند تا از حادثات ناگوار جلوگیری شود.

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۳۲
Background image

آغاز دوباره کار باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد_تورخم و بازدید وزیر فواید عامه از این پروژه

کار اعمار و ساختمان بخش‌های باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد –تورخم دوباره آغاز شده و محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، از جریان کار این پروژه بازدید نمود، وی به تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

BACK TO NEWS