سرپرست وزارت فوایدعامه با سفیر کشور چین در کابل دیدار کرد

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۴:۵۵
د ټولګټو وزارت سرپرست وزیر په کابل کې د چین هیواد له سفیر سره وکتل


 محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا با اقای ژاو شینگ سفیر کشور چین در دفتر کاری خویش دیدار کرد و دو طرف در مورد شماری از موضوعات مهم بحث و تبادل نظر نمودند.
در این دیدار محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی سرپرست وزارت فوایدعامه ضمن خوش آمدید به آقای ژاو شینگ گفت،‌ افغانستان و چین روابط تاریخی دیرنه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی با یکدیگر دارند و از همکاری های دوامدار این کشور سپاس گزاری نمود.
در این دیدار هر دو جانب در مورد دهلیز واخان ( راه ابریشم) که افغانستان و چین را با هم وصل می نماید نیز بحث مفصل نمودند، سرپرست وزارت فوایدعامه گفت، کار سروی دهلیز واخان از سوی این وزارت تکمیل شده و کار بالای دیزاین آن جریان دارد و همچنین طرفین بر ادامه همکاری و تداوم بحث در این مورد تاکید نمودند.
در این نشست در مورد پروژه افغان - ترانس که کشور های آسیایی میانه از طریق افغانستان با کشور های جنوب آسیا وصل می نماید نیز بحث صورت گرفت، سرپرست وزارت فوایدعامه گفت نشست ها بخاطر آغاز کار عملی این پروژه در سطح رهبری ا.ا.ا با کشور های ذیربط صورت گرفته است و این نشست ها ادامه دارد و افغانستان بخاطر آغاز کار عملی این پروژه آمادگی کامل دارد.
در پایان این نشست طرفین در مورد تداوم روابط تجارتی، اقتصادی، انتقالات اموال تجارتی، پروژه های زیربنایی میان چین و افغانستان و همکاری های دوجانبه تاکید کردند.

1 year 1 month ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۵۷
Background image

کار ترمیم و جغل‌اندازی سرک بامیان – دایکندی به ارزش بیش از ۲۹ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم و جغل‌اندازی ۵۷ کیلومتر سرک مسیر بامیان – دایکندی از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش بیش از ۲۹ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد شده است که روز گذشته با حضور محترم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۹
Background image

کار ترمیم و بازسازی ۵ کیلومتر سرک در ولایت کاپیسا به هزینه بیش از ۲۷.۲ میلیون افغانی آغاز شد

کارترمیم و بازسازی ۵ کیلومتر سرک از پل صیاد الی چوک گلدان در ولایت کاپیسا، از سوی وزارت فواید عامهٔ ا.ا.ا، به ارزش ۲۷ میلیون و ۲۵۰ هزار افغانی با سکتور خصوصی قرارداد و اکنون با حضور. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۱:۵۴
Background image

کار ترمیم و داغ‌گیری سرک عمومی ولایت پنجشیر به ارزش ۴۰ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیمات سرک عمومی ولایت پنجشیر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۴۰ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد و با حضور محترم الحاج حافظ محمد آغا حکیم، والی ولایت پنجشیر، محترم. . .

BACK TO NEWS