سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار سرک اتصالی چوک شهر چاریکار ولایت پروان بازدید به عمل آورد

media_admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۲۳ - ۱۰:۳۵
سرپرست وزارت فواید عامه از جریان کار سرک اتصالی چوک شهر چاریکار ولایت پروان بازدید به عمل آورد

محترم الحاج ملا محمد عیسی "ثانی" سرپرست وزارت فواید عامه در حالیکه وی را الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنيکی و شماری از روئسای این وزارت همراهی می‌نمودند در سفر شان به ولایت پروان از جریان کار سرک اتصالی چوک شهر چاریکار ولایت پروان از نزدیک بازدید به عمل آورد. در این سفر؛ سرپرست وزارت فواید عامه به تیم تخنیکی و انجنیران مؤظف پروژه متذکره هدایت داد تا کار پروژه را سرعت بخشیده و هر چه زودتر کار آن را تکمیل نمایند و مشکلات رفت و آمد هموطنان ما حل گردد. سرک کابل- شمال یکی از شاهراه های مهم و پرتردد میباشد که از پنج سال به اين سو بروی رفت و آمد ترافیک مسدود بود اکنون کار آن از سوی وزارت فواید عامه آغاز گردیده است که در آينده نزدیک تکمیل و به بهره برداری سپرده خواهد شد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۴ - ۱۲:۱۷
Background image

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه بهاءالدین - ینگی قلعه ولایت تخار از سوی وزارت فواید عامه جریان دارد

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه بهاءالدین – ینگی قلعه ولایت تخار به طول ۲۸.۶کیلومتر و به ارزش بیش از ۹۰۱ میلیون ۶۰۳هزار افغانی میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی  قرارداد شده است و در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۲ - ۱۱:۱۴
Background image

معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه معرفی شد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی به‌حیث معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه تعیین و با حضور محترم الحاج ملامحمد عیسی ثانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۸:۳۹
Background image

وزارت فوایدعامه در سال روان ۷۰ پروژه ترمیماتی را در ۳۴ ولایت کشور شامل پلان کاری خود نموده است

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به‌منظور ترمیم و حفظ‌ و مراقبت شاهراه‌ها، سرک‌ها، پل‌ها، پلچک‌ها و دیوارهای استنادی، در سال جاری ۷۰ پروژه ترمیماتی را در ۳۴ ولایت کشور، به ارزش یک میلیارد و ۴۱۹. . .

BACK TO NEWS