سرپرست وزارت فواید عامه با سفیر کشور قزاقستان دیدار نمود

media_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۳ - ۱۴:۴۲
سرپرست وزارت فواید عامه با سفیر کشور قزاقستان دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه با محترم عليم خان يسين ګيلدييف سفیر کشور قزاقستان روی شماری از مسایل مهم در دفتر کاری شان دیدار نمود. 
در آغاز سرپرست وزارت فواید عامه ضمن خوش‌ آمد‌ید به سفیر قزاقستان گفت، جای بسیار خوشی است که قزاقستان یکی از شریک های مهم اقتصادی و تجارتی افغانستان است. 
در این دیدار؛ هر دو جانب در مورد خطوط آهن افغانستان بخصوص بخش اول قطعه چهارم مسیر خط آهن خواف-هرات به طول ۴۷ کیلومتر بحث مفصل نمودند، طرفین تاکید نمودند که با افزایش صادرات از طریق خطوط افغانستان روابط اقتصادی و تجارتی میان افغانستان و قزاقستان گسترش می یابد.
سفیر قزاقستان گفت که شرکت های قزاقستانی آماده سرمایه‌ گزاری در پروژه های زیربنایی افغانستان هستند. 
سرپرست وزارت فواید عامه به سفیر قزاقستان اطمینان داد که اکنون در افغانستان امنیت بطور کامل تأمین است و فرصت خوب برای سرمایه‌ گزاری مساعد می‌باشد؛ پس تاجران و شرکت های قزاقستانی با استفاده از این فرصت می توانند سرمایه گذاری نمایند.

1 year 11 months ago

.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳۱ - ۱۴:۲۸
Background image

سرپرست وزارت فواید عامه با سفیر کشور قزاقستان در کابل دیدار کرد

 محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، سرپرست وزارت فواید عامه ا.ا.ا، در دفتر کاری خویش با آقای گزیزاکباسوف، سفیر کشور قزاقستان، دیدار نمود و هر دو طرف در مورد شماری از موضوعات مهم بحث و گفتگو. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

کار بخش‌های باقی‌مانده شاهراه سالنگ‌ها با مساعد شدن هوا آغاز می‌شود

 محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، سرپرست وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، روز گذشته (جمعه) در حالی که محترم حاجی فضل ربی، رئیس حفظ و مراقبت سالنگ‌ها و مولوی عزت‌الله عارف، رئیس فواید عامه ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۵:۱۷
Background image

پاک کاری مواد رسوبی سیلاب های  اخیر از سطح شاهراه و سرک ها در شماری از ولایات کشور

 از اثر بارندگی های اخیر و جاری شدن سیلاب‌ ها در چندین ولایت، بقایای مواد رسوبی در سطح شاهراه ها و سرک ها جمع آوری شده بودند که در رفت و آمد مسافرين مشکلات را  بوجود آورده بود، این مواد. . .

BACK TO NEWS