سرپرست وزارت فواید عامه بمنظور بازدید از پروژه ها به ولایت لغمان سفر نمود

media_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۸ - ۱۵:۱۹
سرپرست وزارت فواید عامه بمنظور بازدید از پروژه ها به ولایت لغمان سفر نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی سرپرست وزارت فواید عامه در حالیکه وی را شماری از روئسای  وزارت همراهی می نمودند؛ بمنظور بازدید از پروژه های اين وزارت، روز جمعه به ولایت لغمان سفر نمود.
سرپرست وزارت فوایدعامه و هیئت همراه اش در این سفر از ساحه سه کیلومتری دروازه کابل، مسیر شاهراه کابل – جلال آباد که از اثر لغزش کوه برای عابرین مشکلات ببار آورده بود، از نصب پل های استحکامی در این ساحه و از پروژه ترميماتی شاهراه کابل- جلال آباد و دیوار های استنادی که سال گذشته قرارداد گرديده بود بازدید و نظارت نمودند.
همچنان سرپرست وزارت فوایدعامه در سفر شان به ولایت لغمان ضمن ديدار با رئیس و کارکنان رياست فواید عامه اين ولایت از پل (ده زیارت) و از مسیر سرک علینګار- دولت شاه این ولايت نیز  بازدید نمود و به کارکنار ریاست فوایدعامه ولایت لغمان هدایت داد تا در قسمت تطبیق پروژه ها به وقت و زمان معین آن با کیفیت عالی و بخاطر حل مشکلات مردم سعی و تلاش نمایند.
سرپرست وزارت فواید عامه در اين سفر از سرک سروبی – بگرامی ولایت کابل ( مسیر لته بند ) که يک بخش آن در سال های گذشته اعمار گرديده بود نیز بازدید و بررسی نمود.

قابل یاد آوری است در این سفر، محترم انجنیر فضل الباری بلوچ رئیس منابع بشري و محترم عبدالعلیم خورشید رئیس مالی و حسابی اين وزارت از بخش های منابع بشری و مالی ریاست فواید عامه این ولایت نیز نظارت و ارزیابی نمودند و به کارکنان مربوطه جهت انجام بهتر امور رهنمایی های لازم نمودند

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۳۲
Background image

آغاز دوباره کار باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد_تورخم و بازدید وزیر فواید عامه از این پروژه

کار اعمار و ساختمان بخش‌های باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد –تورخم دوباره آغاز شده و محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، از جریان کار این پروژه بازدید نمود، وی به تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

BACK TO NEWS