کار اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا ۲۴ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۲:۱۳
کار اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا ۲۴ فیصد پیشرفت کاری دارد

اعمار و ساختمان سرک ولسوالی نجراب ولایت کاپیسا در چهار بخش ( حود، جورغل، خارج و غچولان) توسط وزارت فواید عامه تحت کار قرار دارد، کار های ساختمانی این پروژه تا حال ۲۴.۵ فیصد پیشرفت کاری دارد.

این سرک بیشتر از ۱۵ کیلومتر طول، ۶.۶ متر عرض، دو پایه پل به طول ۳۰ و ۷۰ و ۱۱۹ پایه پلچک می باشد که قرار داد ساختمان این سرک با یک از شرکت ساختمانی خصوصی قرار داد شده که از بودجه ملی کشور پرداخت می گردد.

با تکمیل شدن کار ساختمان این سرک چندین ولسوالی با هم وصل می شوند، همچنان در بخش زراعت و اقتصاد تغیرات مثبت به میان خواهد آمد.

1 year 2 months ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۸/۵ - ۱۴:۵۱
Background image

کار ترمیم و داغگیری سرک ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ به ارزش ۷ میلیون افغانی آغاز شد

کار ترمیم و داغگیری سرک ولسوالی چهار بولک ولایت بلخ به طول ۶ کیلومتر، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا به ارزش ۷ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد شده است که در حال حاضر با حضور داشت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۴ - ۱۳:۳۲
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار شماری از پروژه‌های تحت کار این وزارت در ولایت‌های کندهار و ارزگان بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا در حالیکه یک تیم تخنیکی وی همراهی می نماید، در جریان سفر خود به ولایت‌های کندهار و ارزگان از جریان کار اعمار سرک شاه ولی‌کوت –. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۳ - ۱۱:۵۶
Background image

په بلخ ولایت کې د دوو ترمیماتي پروژو چارې د ۲۹.۴ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

د ا.ا.ا د ټولګټو وزارت له لوري په بلخ ولایت کې د دوو ترمیماتي پروژو چارې د ۶۸ کیلومتره ټولیز اوږدوالي سره، چې د ۲۹.۴ میلیونه افغانیو په ارزښت له خصوصي سکتور سره قرارداد شوې دي، د یاد. . .

BACK TO NEWS