کار اعمار و ساختمان لات پنجم سرک حلقوی قیصار- لامان از سوی وزارت فواید عامه جریان دارد

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۴:۱۵
د قیصار – لامان حلقوي سړک د پنځم لاټ د جوړولو چارې د ټولګټو وزارت له لوري روانې دي

پروژه اعمار و ساختمان لات پنجم سرک حلقوی قیصار – لامان به طول ۲۵ کیلومتر به ارزش ۱میلیارد و ۴۵۰میلیون افغانی میان وزارت فواید عامه و  سکتورخصوصی قرار داد شده است و کارآن جریان دارد

این سرک۱۲مترعرض دارد که ۷متر آن اسفالت و۲.۵متر به دو طرف سرک شولدر (شانه) میباشد. درامتداد این سرک کارساخت سه ‌پایه پل بزرگ به طول۶۰متر،۹۰متر و ۱۸۰متر، ۶۸ پایه پلچک، ۲۷۰ متر دیوار استنادی،۱۶۲۰متر جویچه کنارسرک و پیاده‌روهای کانکریتی در دو طرف سرک نیز شامل میباشد.

قابل ذکر است؛ کار اعمار لات سوم  این سرک به طول۵۰ کیلومتر نیز ازسوی وزارت فوایدعامه آغاز گردیده و جریان دارد.

سرک قیصار – لامان بخشی از سرک حلقوی افغانستان است که ولایات شمال و شمال‌شرق را به حوزه غرب و جنوب‌غرب کشور وصل می‌ سازد و نقش مهمی در رشد و توسعه فعالیت های اقتصادی، سهولت در ترانزیت کالاهای تجارتی و کاهش زمان و هزینه های سفر دارد.

10 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۴:۱۱
Background image

کار قیرریزی لین دوم سرک بگرام – جبل‌السراج از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا آغاز شد

کار قیرریزی سرک لین دوم کابل – پروان از ساحه دوراهی بگرام الی بازار ولسوالی جبل‌السراج به طول ۲۵.۶ کیلومتر و عرض ۱۰.۲ متر، از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با حضور محترم الحاج شیخ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۴
Background image

کار پروژه اعمار سرک قوشتپه-درزاب در سه بخش به طول مجموعی ۵۱کیلومتر از سوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

کار پروژه اعمار سرک قوشتپه - درزاب در سه بخش به طول ۵۱ کیلومتر و به ارزش مجموعی ۱میلیارد و ۵۱۳میلیون و ۷۳۲هزار افغانی به شکل دیزاین‌بلت میان وزارت فوایدعامه‌ا.ا.ا و سکتور خصوصی قرارداد. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۰:۴۲
Background image

پروژه ترمیم و داغگیری سرک ولسوالی های دهراود، چوره وچنارتو در ولایت ارزگان به ارزش بیش از ۱۸ میلیون افغانی ازسوی وزارت فوایدعامه جریان دارد

کار ترمیم و داغگیری مسیر ترینکوت -ولسوالی دهراود به طول ۲۰ کیلومتر،  ترینکوت - ولسوالی چوره به طول ۴۲ کیلومتر و ترینکوت - ولسوالی چنارتو به طول ۱۷کیلومتر به ارزش مجموعی ۱۸میلیون و ۴۹۴هز. . .

BACK TO NEWS