کار اعمار و ساختمان لات چهارم سرک ماورای کوکچه‌ی ولایت تخار ۴۳ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۰ - ۱۷:۱۷
کار اعمار و ساختمان لات چهارم سرک ماورای کوکچه‌ی ولایت تخار ۴۳ فیصد پیشرفت کاری دارد

این سرک اسفالتی از ولسوالی ینگی قلعه آغاز الی ولسوالی چاه آب ولایت تخار امتداد دارد و بخش چهارم سرک ماورای کوکچه می باشد.

پروژه متذکره؛ ۲۷.۳ کیلومتر طول، ۷ متر عرض موتر رو، ۳ متر شانه های دوطرف سرک، ۵۳ پایه پلچک به سایز های مختلف و ۴۳ مترمکعب دیوار استنادی را دارا می باشد.

قرارداد اعمار و ساختمان این سرک میان وزارت فوایدعامه و یکی از شرکت های ساختمانی خصوصی به امضاء رسیده است، از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود و تا کنون ۴۳ فیصد پیشرفت کاری دارد.

در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل به طور مستقیم و غیر مستقیم فرصت های کاری ایجاد شده است که با تکمیل شدن کار آن، مشکلات ترانسپورتی باشندگان ولسوالی های یاد شده حل می گردد.

سرک ماورای کوکچه ولایت تخار یکی از پروژه های مهم و حیاتی است که شش ولسوالی ماورای کوکچه را با بندر آی‌خانم و شهر تالقان وصل می سازد که نقش مهم و اساسی در اتصال محلی ولسوالی ها، بهبود وضعیت اقتصادی، گسترش تجارت و ترانزیت دارد.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۱۹
Background image

کاراعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی با ۸۵درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

پروژه اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی بر اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی ازسوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، با  یک شرکت خصوصی قرارداد شده است و در حال حاضر کار آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۷:۵۶
Background image

دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه در برنامه حکومت در آینه مطبوعات ارائه شد

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی مرکزی ا.ا.ا، امروز در چارچوب برنامه‌ی حکومت در آینه مطبوعات، دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه را ارائه کرد.

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد گفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش مکمل فعالیت‌ها و دستاوردهای وزارت فواید عامه در سال ۱۴۴۷ هـ.ق

 وزارت فواید عامه از جمله وزارت‌های مهم سکتوری کشور به شمار می‌رود که مسئولیت اعمار و باز سازی سرکها، پل‌ها، پلچک‌ها، خطوط آهن ،حفظ و مراقبت زیربناهای ترانسپورتی و همچنان اعمار مساجد در. . .

BACK TO NEWS