کار ساختمان یک پایه پل در ولایت غزنی ادامه دارد

Anonymous (not verified)
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۲ - ۱۲:۱۱
کار ساختمان یک پایه پل در ولایت غزنی ادامه دارد

 

این پل آهن کانکریتی با ۱۰ متر طول همرای سرک اتصالی جغلی آن به طول ۲۹۰ متر در کوت خانه پایین، قریه المتو ولسوالی جاغوری ولایت غزنی موقعیت دارد.

 

پروژه متذکره به قیمت بیشتر از ۷ میلیون افغانی با شورای انکشافی قریه قرارداد گردیده و با ۱۰ فیصد پیشرفت فزیکی،کار آن ادامه دارد.

 

هزینه این پروژه از جانب دولت افغانستان تمویل و از طریق برنامه ملی راه سازی روستایی این وزارت تطبیق میگردد که برای تکمیلی پل متذکره ۵۲۸۱ روزهای کاری ایجاد میشود.

 

با تکمیل شدن کار ساختمانی این پل مشکلات باشنده گان ولسوالی جاغوری ، قریه المتو و اطراف سرک حل میشود وآنان میتوانند با سهولت به مرکز رفت و آمد نمایند.

 

دفتر مطبوعاتی وز

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۸ - ۱۱:۱۹
Background image

کاراعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی با ۸۵درصد پیشرفت فزیکی جریان دارد

پروژه اعمار یک محراب مسجد در ولسوالی اندر ولایت غزنی بر اساس حکم عالیقدر امیرالمومنین حفظه الله تعالی ازسوی وزارت فوایدعامه ا.ا.ا، با  یک شرکت خصوصی قرارداد شده است و در حال حاضر کار آن. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۷ - ۷:۵۶
Background image

دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه در برنامه حکومت در آینه مطبوعات ارائه شد

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی مرکزی ا.ا.ا، امروز در چارچوب برنامه‌ی حکومت در آینه مطبوعات، دست‌آوردهای سال ۱۴۴۷هـ.ق وزارت فواید عامه را ارائه کرد.

محترم مولوی ذبیح‌الله مجاهد گفت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش مکمل فعالیت‌ها و دستاوردهای وزارت فواید عامه در سال ۱۴۴۷ هـ.ق

 وزارت فواید عامه از جمله وزارت‌های مهم سکتوری کشور به شمار می‌رود که مسئولیت اعمار و باز سازی سرکها، پل‌ها، پلچک‌ها، خطوط آهن ،حفظ و مراقبت زیربناهای ترانسپورتی و همچنان اعمار مساجد در. . .

BACK TO NEWS