ساختمان لات دوم سرک کندهار - سپین بولدک ۷۵ فیصد پیشرفت کاری دارد

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۴/۵ - ۱۵:۲۸
ساختمان لات دوم سرک کندهار - سپین بولدک ۷۵ فیصد پیشرفت کاری دارد

لات دوم سرک سپین بولدک ولایت کندهار بیشتر از ۳۹ کیلومتر طول، ۱۱.۲ متر عرض به شمول شانه های دو طرف سرک، دو پایه پل با طول های ۲۴ و ۱۸۰ متر، ۶۶ پایه پلچک و ۷ معبر دارد.

این پروژه، میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های ساختمانی خصوصی عقد گردیده، تا کنون ۷۵ فیصد پیشرفت کاری دارد و از سوی حکومت افغانستان تمویل می گردد.

سرک متذکره یکی از مهمترین پروژه های انکشافی حکومت افغانستان میباشد که ولایات جنوب غربی را در منطقه چمن با خط فرضی دیورند وصل می سازد و در گسترش تجارت و ترانزیت میان افغانستان و پاکستان نقش مهم دارد.

در جریان اعمار این پروژه برای شماری از باشندگان محل فرصت های کاری مهیا شده که با تکمیل شدن آن برعلاوه وصل افغانستان و پاکستان از این مسیر، در قسمت عرضه خدمات اجتماعی ( معارف، صحت و خدمات شهری) رول اساسی دارد.

قابل ذکر است، این پروژه در مجموع ۷۹.۶ کیلومتر طول دارد که لات اول لین دوم آن به طول ۴۰ کیلومتر قبلاْ تکمیل و به بهره برداري سپرده شده است.

3 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

وزیر فواید عامه با شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی ترکیه دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالى‌ که شماری از رؤسای این وزارت حضور داشتند، با محترم بولنت بیلگی، نماینده شرکت‌های ساختمانی ترکیه (MVG)، در دفتر کاری‌اش. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دیزاین و اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فواید. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۹:۱۱
Background image

کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی در حضور داشت محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنکی وزارت. . .

BACK TO NEWS