سمنگان: کار سروی سرک ایبک- مزار شریف آغاز گردید

media_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۷ - ۱۵:۱۴
 سمنگان: کار سروی سرک ایبک- مزار شریف آغاز گردید.


کار سروی ترمیماتی ۴۰ کیلومتر شاهراه ایبک – مزارشریف به منظور ترمیم اساسی آن، از سوی ریاست فوایدعامه ولایت سمنگان آغاز گردید.
بعضی قسمت های شاهراه ایبک – مزارشریف به دلایل مختلف تخریب گردیده است که ترمیم اساسی آن شامل پلان سال آینده وزارت فوایدعامه است که با تمویل وجوه مالی آن کار ترمیم اساسی آن آغاز می شود.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۶/۱۴ - ۱۲:۱۷
Background image

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه بهاءالدین - ینگی قلعه ولایت تخار از سوی وزارت فواید عامه جریان دارد

پروژه اعمار سرک ولسوالی خواجه بهاءالدین – ینگی قلعه ولایت تخار به طول ۲۸.۶کیلومتر و به ارزش بیش از ۹۰۱ میلیون ۶۰۳هزار افغانی میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی  قرارداد شده است و در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۲ - ۱۱:۱۴
Background image

معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه معرفی شد

محترم الحاج مولوی محمد اسماعیل غزنوی، بر اساس حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی به‌حیث معین حفظ و مراقبت سرک‌های وزارت فواید عامه تعیین و با حضور محترم الحاج ملامحمد عیسی ثانی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۱ - ۸:۳۹
Background image

وزارت فوایدعامه در سال روان ۷۰ پروژه ترمیماتی را در ۳۴ ولایت کشور شامل پلان کاری خود نموده است

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به‌منظور ترمیم و حفظ‌ و مراقبت شاهراه‌ها، سرک‌ها، پل‌ها، پلچک‌ها و دیوارهای استنادی، در سال جاری ۷۰ پروژه ترمیماتی را در ۳۴ ولایت کشور، به ارزش یک میلیارد و ۴۱۹. . .

BACK TO NEWS