رییس فوایدعامه پنجشیر از کار پروژه تحکیم کاری سرک ولسوالی دره نظارت کرد

media_admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۹ - ۱۴:۱۹
رییس فوایدعامه پنجشیر از کار پروژه تحکیم کاری سرک ولسوالی دره نظارت کرد

 

 رهبری ریاست فواید عامه پنجشیر با تیمی از انجنیران از جریان کار پروژه «تحکیم کاری» سرک عمومی ولسوالی دره دیدار و نظارت به عمل آورده است.

 الحاج مولوی عبدالحلیم آغا رییس فواید عامه آن ولایت در این دیدار هدایات لازم تخنیکی را برای دست اندر کاران آن پروژه جهت بهبود و تسریع کار نیز داده است. 

 رئیس فواید عامه گفت که وی از مسوول شرکت قرارداد کننده خواسته است تا کار پروژه متذکره را به وقت معین آن تکمیل نماید.

قابل یاداوری است که ریاست فواید عامه پنجشیر بر بنیاد استراتیژی وزارت فواید عامه مصمم به ارائه خدمت متوازن در سرتاسر این‌ولایت است.

دفتر مطبوعاتي وزارت فواید عامه

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۳۲
Background image

آغاز دوباره کار باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد_تورخم و بازدید وزیر فواید عامه از این پروژه

کار اعمار و ساختمان بخش‌های باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد –تورخم دوباره آغاز شده و محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، از جریان کار این پروژه بازدید نمود، وی به تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

BACK TO NEWS