در دوهفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۲۵۲۹۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۳/۱۷ - ۱۰:۲۳
در دوهفته گذشته از طریق خط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۲۵۲۹۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در دو هفته گذشته از تاریخ (۲۸ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش. الی ۱۰ جوزا) از طریق خطوط آهن افغانستان (۱۲۵۲۹۰) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.
در این میان از طریق بندر حیرتان (۹۶۰۲۱) تُن، بندر آقینه (۱۵۶۹۵) تُن و بندر تورغندی (۱۳۵۷۴) تُن مجموعاً (۱۲۵۲۹۰) متریک تُن که شامل اموال نفتی، غیر نفتی و سایر مواد می‌شود، به کشور وارد و صادر شده است.
در مجموعه انتقالات یک بخش آن صادرات است، در دو هفته گذشته (۱۲۱۳۸) تُن اموال تجارتی صادر شده که مقدار زیاد آن میوه خشک، سنگ های معدنی و جوس آب آنار است.
هر چه میزان انتقالات و صادرات از طریق خط آهن افزایش می یابد، فرصت های شغلی بیشتری فراهم می شود، عواید ملی افزایش می یابد و راه به سوی ثبات اقتصادی، ترقی و خود اتکایی باز می شود.
تاجران عزيز! اگر می خواهید آموال تجاری خود را به شیوه مصؤن، ارزان و سریع از طریق خط آهن انتقال دهید، می توانید با مسئولین مربوطه معینیت خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان در مرکز کابل و ولایات تماس بگیرید.
•    کابل: 0202320933
•    بلخ: 0792008090
•    هرات: 0793500545
•    فارياب: 0794050003
معینیت خط آهن وزارت فواید عامه افغانستان تلاش می نماید تا شرایط مناسبی را برای انتقالات و سهولت ‌های بیشتر را برای تجاران فراهم نماید.

8 months ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۴:۳۲
Background image

آغاز دوباره کار باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد_تورخم و بازدید وزیر فواید عامه از این پروژه

کار اعمار و ساختمان بخش‌های باقیمانده سرک لین دوم جلال‌آباد –تورخم دوباره آغاز شده و محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، از جریان کار این پروژه بازدید نمود، وی به تیم. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

BACK TO NEWS