رؤسای حفظ و مراقبت سالنگ ها و اداری و خدمات وزارت فواید عامه معرفی گردیدند

media_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۱ - ۱۱:۱۵
رؤسای حفظ و مراقبت سالنگ ها و اداری و خدمات وزارت فواید عامه معرفی گردیدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۷۷۶) مورخ ۲۱/۲/۱۴۴۶ مقام عالی ریاست الوزرا دو تن از رؤسای وزارت فواید تغییر و تبدیل گردیدند.
تغییر و تبدیل در ادارات یک اصل است؛ به همین اساس برای بهبود امور ریاست های مربوطه، محترم الحاج مولوی عبدالحلیم که قبلا به حیث رئيس حفظ و مراقبت سالنگها ایفای وظیفه می نمود، اکنون به حیث رئیس خدمات اداری و محترم الحاج فضل ربی که قبلا به حیث رئیس اداری و خدمات ايفای وظیفه می نمود به حیث رئیس حفظ و مراقبت سالنگها تعیین گردیدند که با حضور داشت شماری از روئسای مرکزی وزارت به کارمندان ریاست های مربوطه معرفی شدند.
در این مراسم نخست حکم مقام عالی ریاست الوزرا از سوی محترم انجنیر فضل‌ الباری بلوچ رئيس منابع بشری وزارت فواید عامه بخوانش گرفته شد. 
سپس شماری از روئسای وزارت صحبت نمودند و افزودند؛ تغییر و تبدیل در ادارات یک اصل است و اطاعت از اوامر مسوولين واجب می باشد.
در پايان مسؤلین مربوطه برای روئسا از بارگاه خداوند متعال (ج) خواستار موفقیت های هرچه بیشتر شدند. 
 

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۳۸
Background image

وزیر فواید عامه در سفر خود به زون جنوب‌غرب از جریان کار شماری از پروژه‌ها بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فوایدعامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، که شماری از رؤسا و انجنیران تخنیکی نیز وی را همراهی می‌کردند، از جریان تطبیق شماری از. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۳:۵۳
Background image

در ماه ثور از طریق خطوط آهن ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم ماه ثور سال ۱۴۰۵هـ.ش. از طریق خطوط آهن وزارت فواید عامه افغانستان ۱۰۰۳۸۲۱ متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان ۶۸۸۴۷۴  تُن، بندر آقینه ۹۵. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۳۳
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل-کندهار بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به ولایت کندهار، از جریان تطبیق و پیشرفت کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل- کندهار بازدید نمود.. . .

BACK TO NEWS