رئیس عمومی اداره مستقل راه آهن با سفیر کشور ایران در کابل دیدار کرد

kalim_admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۸ - ۱۵:۵۰
د اوسپنیزې لارې مستقلې ادارې عمومي رئیس په کابل کې د ایران له سفیر سره وکتل

محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح، رئیس عمومی اداره مستقل راه آهن ا.ا.ا، با محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و در مورد شماری از موضوعات مهم مربوط به بخش راه آهن میان دو کشور گفتگو کرد.

در این دیدار، محترم علیرضا بیکدلی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، تقرر محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح را به حیث رئیس عمومی جدید اداره مستقل راه آهن تبریک گفته و برای موفقیت اداره جدید ابراز امیدواری کرد.

همچنان آقای علیرضا بیکدلی گفت که شماری از سرمایه‌گذاران ایرانی و سایر سرمایه‌گذاران خارجی علاقه‌مند اند تا در بازسازی راه آهن بلخ – هرات سرمایه‌گذاری کنند. وی افزود که در حال حاضر، از طریق راه آهن خواف – هرات، به‌صورت ماهوار حدود ۱۲۰ هزار متریک تُن انتقالات صورت می‌گیرد و تلاش دارند تا این میزان در آینده به ۱۶۰ هزار متریک تُن افزایش یابد.

رئیس عمومی اداره راه آهن از همکاری‌های جانب ایران در بخش راه آهن ابراز قدردانی کرده و اطمینان داد که در حال حاضر زمینه مناسب برای سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در کشور فراهم بوده و این اداره آمادگی کامل دارد تا از سرمایه‌گذاران خارجی در این بخش حمایت و با آنان همکاری نماید.

وی همچنان در مورد تداوم همکاری‌های دوجانبه میان افغانستان و ایران و شماری از موضوعات مرتبط دیگر نیز گفتگو کرد.

در پایان، هر دو جانب بر همکاری میان افغانستان و ایران در زمینه روابط اقتصادی، دادوستد تجارتی و پروژه‌های زیربنایی تأکید کردند.

1 year ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۵:۳۷
Background image

کار ساخت یک پایه پل در ولایت دایکندی به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی آغاز شد

کار ساخت یک پایه پل در مسیر ولسوالی اشترلی ولایت دایکندی، بالای دریای آهنگر به طول ۲۲متر و عرض ۷.۷متر از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، با یک شرکت ساختمانی و سرک سازی به ارزش ۱۶میلیون و ۴۰. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۳ - ۱۰:۵۳
Background image

پروژه ترمیم سرک قرغه‌یی – درونته به طول ۱۸کیلومتر در ولایت لغمان به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و داغ‌گیری سرک ولسوالی قرغه‌یی - درونته به طول ۱۸ کیلومتر، به ارزش حدود ۱۷ میلیون افغانی در ولایت لغمان، با حضور محترم الحاج حافظ انځرګل عبدالله،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۱ - ۱۵:۶
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک لین دوم شاهراه کابل – جلال‌آباد بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه از جریان کار اعمار لین دوم شاهراه کابل – جلال آباد از سمت ولایت ننگرهار از بخش اول به طول ۲۲ کیلومتر و بخش سوم به طول ۲۱.۴ کیلومتر، همچنان. . .

BACK TO NEWS