سروی لین دوم سرک کابل – جلال آباد به دلیل نا امنی ها متوقف شده است

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۲۸ - ۱۰:۴۴
سروی لین دوم سرک کابل – جلال آباد به دلیل نا امنی ها متوقف شده است

 لین دوم سرک کابل – جلال آباد مجموعا ۱۵۰ کیلومتر طول دارد و ا‌عمار آن به دو بخش تقسیم شده است.

بخش اول این پروژه از بگرامی کابل الی سپری به طول ۵۰ کیلومتر و بخش دوم از سپری الی سرخرود به طول ۱۰۰ کیلومتر امتداد دارد که از میان اینها ۳۲ کیلومتر از بخش اول و ۳۳ کیلومتر از بخش دوم تکمیل و به بهره داری سپرده شده است.

بانک انکشاف آسیایی در سال ۲۰۱۲ برای اعمار ۸۵ کیلومتر قسمت باقی مانده این پروژه ۱۱۱ میلیون دالر آمریکایی را اختصاص داده بوده که به دلیل مشکلات استملاکی و امنیتی کار این پروژه آغاز نگردید و تا زمانیکه پروسه استملاک تکمیل نشود، این پول به حساب وزارت فوایدعامه انتقال نمی یابد.

وزارت فوایدعامه به تاریخ چهارم ماه دلو سال ۱۳۹۹ در هماهنگی با مقام ولایت ننگرهار و بزرگان قومی، پنج تیم تخنیکی را بخاطر سروی و استملاک پروژه متذکره به ساحه اعزام و همان وقت کار را آغاز نمود.

این تیم های تخنیکی از میان ۸۵ کیلومتر سرک، سروی حدود ۲۳ کیلومتر از بخش اول را تکمیل ولی استملاک پروژه به دلیل مشکلات امنیتی و همکاری نکردن مقام ولایت و مردم محل مدت سه هفته می شود که توقف شده است.

با توجه به نکات فوق  تا زمانیکه مشکل امنیتی رفع نشده و هماهنگی بیشتر بوجود نیاید تیم تخنیکی وزارت فوایدعامه نمی توانند کار سروی و استملاک پروژه را تکمیل نمایند. از سوی دیگر اگر مردم و اداره محلی بخاطر سرعت بخشیدن کار سروی و استملاک همکاری جدی ننمایند، ممکن بانک انکشاف آسیایی از تمویل نمودن بودجه پروژه متذکره منصرف شود.

1 month 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۵:۱۰
Background image

کار ساختمان فاز دوم خط آهن آقینه – آندخوی بطول۱۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۲ میلیون دالر امریکايی آغاز گردید

 کار اعمار فاز دوم خط آهن بندر آقینه – آندخوی مربوط ولایت فاریاب از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا بطول۱۰ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۲ میلیون دالر امریکایی در حضور داشت شماری از مسؤلین امارتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۲ - ۹:۸
Background image

معین خط آهن وزارت فوایدعامه و هیئت بلند پایه ترکمنستان از جریان کار توسعه بندر تورغندی بازدید نمودند

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحبزاده معین خط آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا و وزیر خط آهن کشور ترکمنستان، محترم مامِت آکمامدوف و هیئت همراه شان از جریان کار توسعه‌ بندر تورغندی ولایت هرات. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۰ - ۱۴:۵۳
Background image

در هفته گذشته از طریق خط آهن (۱۱۷۷۶۸) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است

در هفته گذشته از تاریخ (۱۱ الی ۱۷ ميزان، سال ۱۴۰۴ هـ.ش.) از طریق خطوط آهن وزارت فوایدعامه افغانستان (۱۱۷۷۶۸) متریک تُن انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق بندر حیرتان (۸۰۷۵۹) . . .

BACK TO NEWS