وزیر فواید عامه از جریان کار بخش‌های مختلف سرک دوشی – بامیان بازدید نمود

kalim_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۰:۲۳
د ټولګټو وزیر د دوشي – بامیان سړک د بېلابېلو برخو د کار له جریان څخه ليدنه وکړه

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالی که شماری از رؤسا و انجینران تخنیکی این وزارت وی را همراهی می نمودند، به ولایت‌های میدان وردک، بامیان و بغلان سفر نموده و از جریان کار بخش های مختلف سرک دوشی – بامیان بازدید به عمل آورد.

مسیر دوشی – بامیان یکی از مسیرهای مهم و ترانزیتی کشور است که افزون بر انتقال اموال تجارتی و محصولات زراعتی، به‌عنوان یک مسیر بدیل برای شاهراه سالنگ‌ها نیز اهمیت ویژه دارد.

این سرک ۱۵۲ کیلومتر طول دارد که از ساحه دوآب بلوله ولایت بامیان آغاز شده و تا منطقه دوشی ولایت بغلان امتداد می ‌یابد. این پروژه میان وزارت فواید عامه و سکتور خصوصی به ارزش بیش از ۶۴۹.۹ میلیون افغانی قرارداد شده است. اکنون، کار عریض سازی، هموار کاری و کندن‌کاری ۹۰ کیلومتر این سرک که حدود ۶۰ درصد پروژه را تشکیل می‌دهد، تکمیل شده است.

وزیر محترم فواید عامه در جریان این سفر به مسئولان پروژه دوشی – بامیان و تیم‌های تخنیکی در زمینه تطبیق بهتر کار و تأمین کیفیت هدایات لازم داد و تأکید کرد که کار این پروژه باید در زمان تعیین‌شده تکمیل گردد.

همچنان مسئولان پروژه دوشی – بامیان به محترم وزیر صاحب اطمینان دادند که کار این پروژه را مطابق مشخصات تخنیکی وزارت فواید عامه و در زمان تعیین شده تکمیل خواهد شد.

قابل یاد آوریست که مسیر دوشی – بامیان از اهمیت ویژه ترانزیتی و اقتصادی برخوردار بوده و با تکمیل آن، مشکلات رفت و آمد هموطنان تا حد زیادی برطرف خواهد شد و سهولت ‌های قابل توجهی در رفت ‌وآمد وسایط باربری و مسافربری به وجود خواهد آمد.

این در حالی است که محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه،  نیز از جریان کار اعمار و ساختمانی پروژه میدان وردک – جلریز بازدید نموده و به تیم ‌های تطبیق‌ کننده پروژه در مورد تطبیق بهتر کار و تأمین کیفیت هدایات لازم دادند.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۳ - ۱۰:۱۵
Background image

دو تن از روئسای وزارت فواید عامه تغییر و تبدیل شدند

به اساس پیشنهاد وزارت فواید عامه و حکم شماره (۸۱۴۶) مورخ (۳۰/۱۱/۱۴۴۷) مقام عالی ریاست‌الوزرا ا.ا.ا، محترم انجنیر نادرشاه ځاځی که قبلاً به حیث رئیس ریاست مدیریت پروژه‌های این وزارت ایفای. . .

BACK TO NEWS