نشست هماهنگی در مورد تثبیت احجام کاری و پرداخت انوایس های شرکت های قرارداد برگزار گردید

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۱۱/۴ - ۱۵:۱
نشست هماهنگی در مورد تثبیت احجام کاری و پرداخت انوایس های شرکت های قرارداد برگزار گردید

نشست هماهنگی میان وزارت فوایدعامه و مسوولین شرکت های قراردادی در مورد تثبیت احجام کاری و پرداخت انوایس‌ها، با حضور محترم مفتی امیر عبدالله سرپرست ریاست دفتر این وزارت، محترم انجنیر عامر یاسر سرپرست ریاست کیفیت تضمین پروژه ها و محترم انجنیر عبدالواسع صابری رییس حفظ و مراقبت سرک‌ها و شماری از روئسای شرکت های قراردادی برگزار گردید.

در این نشست، مفتی امیر عبدالله سرپرست ریاست دفتر گفت: به منظور پراخت انوایس های شرکت های قراردادی این وزارت یک هیئت با صلاحیت را در چند کمیته توظیف نموده است، تا تمام پروژه های انکشافی را که کار شان نیمه باقی مانده است از لحاظ مالی و فزیکی ارزیابی نموده و گزارش شان به کمیته ویژه ارایه نمایند.

در نشست متذکره دو نفر ( از طرف وزارت فوایدعامه محترم حیمدالله مصباح؛ سرپرست ریاست اطلاعات و ارتباط عامه و سخنگوی وزارت از طرف مسوولین شرکت ها محترم احمد ادریس نوری ) به حیث فوکل پاینت معرفی گردیدند و فیصله فیصله بعمل آمد که قبل از رفتن هیئت به ساحه پروژه، فوکل پاینت وزارت موضوع با فوکل پاینت شرکت از قبل اطلاع داده و حین بررسی و ارزیابی پروژه در ساحه، نماینده با صلاحیت شرکت ( رئیس یا معاون ) با تمام اسناد پروژه حضور داشته باشند.

هیئت تخنیکی وزارت فوایدعامه در هماهنگی نماینده باصلاحیت شرکت پروژه را از نزدیک دیدن می نمایند در صورتیکه پیشرفت فزیکی پروژه مطابق قرارداد و مشخصات تخنیکی انجام شده بود، انوایس شرکت قراردادی اجراء می شود.

7 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۲:۴۸
Background image

کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر بخش دوم سرک گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند جریان دارد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا  به‌منظور حل مشکلات ترانسپورتی هموطنان کار اعمار اساسی ۲۶.۵ کیلومتر سرک بخش دوم مسیر گرشک – موسی‌قلعه در ولایت هلمند را آغاز کرده است و  در حال حاضر کارهای آن با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۲ - ۹:۲۶
Background image

کار بازسازی اساسی۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف_دره صوف ۵۱ درصد تکمیل شده است

کار بازسازی اساسی ۵۶.۳ کیلومتر سرک مزار شریف – دره صوف از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، به ارزش ۱۵۹ میلیون افغانی سال گذشته آغاز شده بود که اکنون ۵۱ درصد آن تکمیل شده است.

سرک مزارشریف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۱:۴۹
Background image

وزیر فواید عامه از کار اعمار و ساخت شماری از پروژه‌ ها در ولایت کنر بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر وزارت فواید عامه ا.ا.ا، روز یکشنبه هفته جاری در حالیکه وی را شماری از روئسا و انجنیران این وزارت همراهی می نمایند به ولایت کنر سفر نموده و از جریان. . .

BACK TO NEWS