کار اعمار پل شمشه‌ خیل ولایت لغمان به ارزش ۳ میلیون افغانی آغاز شد

kalim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۴:۹
په لغمان ولایت کې د شمشه خېلو پله رغنیزې چارې د ۳ میلیونه افغانیو په ارزښت پیل شوې

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا، کار اعمار یک پایه پل در قریه شمشه‌ خیل ولسوالی علیشنگ ولایت لغمان به ارزش ۳ میلیون افغانی، با حضور داشت محترم قاری بختیار معاذ والی لغمان، محترم ملا همایون احمدی رئیس فواید عامه این ولایت و شماری از مسئولان رسماً آغاز گردید.

این پل ۷ متر طول و ۹ متر عرض دارد و در امتداد سرک ولسوالی های مهترلام، علیشنگ و دولت ‌شاه موقعیت دارد، که کار آن در مدت سه ماه تکمیل و به بهره‌ برداری سپرده خواهد شد.

در جریان کار این پروژه برای شماری از باشندگان محل زمینهٔ کار فراهم خواهد شد و پس از تکمیل شدن آن در زمینه رفت ‌وآمد باشنده گان ولسوالی‌های مربوطه سهولت های بیشتر فراهم خواهد شد.

9 months 2 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۸:۳۳
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل-کندهار بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در جریان سفر کاری خویش به ولایت کندهار، از جریان تطبیق و پیشرفت کار پروژه‌های اعمار مساجد در مسیر شاهراه کابل- کندهار بازدید نمود.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۹ - ۸:۱۴
Background image

معین خط‌ آهن وزارت فواید عامه ا.ا.ا در رأس یک هیئت، به منظور گسترش همکاری‌های ریلی به کشور ایران سفر نموده

محترم الحاج مولوی محمد اسحاق صاحب‌ زاده، معین خط آهن وزارت فواید عامه، در رأس یک هیئت عالی رتبه ا.ا.ا، که در ترکیب آن محترم مولوی عبدالرحمن قانت، معین برنامه‌ها و پالیسی وزارت معادن و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۵:۲۰
Background image

گام مهم دیگری به سوی رشد اقتصادی و توسعه شبکه ترانسپورتی کشور کار قیرریزی سرک کنر – نورستان آغاز شد

وزارت فوایدعامه ا.ا.ا به منظور توسعه شبکه ترانسپورتی کشور و وصل نمودن مناطق دوردست، کار قیرریزی سرک کنر – نورستان را از سمت ولایت نورستان به سوی ولایت کنر آغاز نمود که گام مهمی در. . .

BACK TO NEWS