پنجشیر: کار اعمار و ساختمان یک پایه پل به طول ۲۰ متر در ولسوالی دره ولایت پنجشیر جریان دارد

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۱۴:۲۰
پنجشیر: کار اعمار و ساختمان یک پایه پل به طول ۲۰ متر در ولسوالی دره ولایت پنجشیر جریان دارد

وزارت فواید عامه یک پایه پل در قریه عبدالله خیل ولسوالی دره ولایت پنجشیر اعمار می نماید، این پل ۶ متر طول دارد که شامل ۲۵۰ متر سرک اتصالی نیز می باشد. پروژه متذکره، میان وزارت فواید عامه و یکی از شرکت های ساختمانی خصوصی قرار داد گردیده، از سوی حکومت افغانستان تمویل می شود و تاکنون کار ساختمان آن ۱۵ فیصد تکمیل گردیده است. در جریان اعمار و ساختمان این پل، برای شماری از باشندگان محل به صورت مستقیم و غیر مستقیم فرصت های کاری ایجاد گردیده و با تکمیل شدن آن، سهولت های بیشتر ترانسپورتی در رفت و آمد مردم مهیا خواهد شد.

3 months 1 week ago

.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۰ - ۸:۵۶
Background image

وزیر فواید عامه با شماری از نماینده گان شرکت‌های ساختمانی ترکیه دیدار نمود

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در حالى‌ که شماری از رؤسای این وزارت حضور داشتند، با محترم بولنت بیلگی، نماینده شرکت‌های ساختمانی ترکیه (MVG)، در دفتر کاری‌اش. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۹ - ۱۲:۲۱
Background image

کار اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار دیزاین و اعمار ۱۸ کیلومتر سرک ولسوالی کشنده ولایت بلخ به ارزش ۴۵۰ میلیون افغانی با حضور داشت محترم الحاج مولوی عبد الکریم فاتح معین تخنیکی وزارت فواید. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۸ - ۹:۱۱
Background image

کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی آغاز شد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار اعمار لات اول ۳۰ کیلومتر سرک سرپل – فاریاب به ارزش بیش از ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون افغانی در حضور داشت محترم الحاج مولوی عبدالکریم فاتح معین تخنکی وزارت. . .

BACK TO NEWS