کار سه پروژه به ارزش حدود ۴۲.۹ میلیون افغانی در ولایت بامیان آغاز شد

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۸:۱
کار سه پروژه به ارزش حدود ۴۲.۹ میلیون افغانی در ولایت بامیان آغاز شد

وزارت فواید عامه ا.ا.ا به منظور ایجاد سهولت های بیشتر و حل مشکلات ترانسپورتی باشندگان محل کار سه پروژه را در ولایت بامیان با حضور داشت محترم مولوی عبدالله سرحدی والی این ولایت، محترم انجنیر حفیظ‌ الله رحمتی رئیس فوایدعامه، مسئولین محلی و شماری از متنفذین قومی امروز رسماً آغاز کرد.

وزارت فوایدعامه کار جغل ‌اندازی، ترمیم فرش سرک، دیوارهای استنادی و پلچک‌ های سرک عمومی بامیان – غور را از ساحه شهرنو سیاه دره ولسوالی یکاولنگ الی ولسوالی پنجاب به طول ۱۸.۵ کیلومتر به ارزش ۷.۶ میلیون افغانی، کار جغل‌ اندازی، ترمیم فرش سرک، دیوارهای استنادی و پلچک‌ های سرک بامیان – سرپل از ساحه زارین ولسوالی یکاولنگ الی ختم بازار ولسوالی یکاولنگ نمبر ۲ به طول ۶۱ کیلومتر به ارزش بیش از ۱۹ میلیون افغانی، و همچنان کار کانکریت ‌ریزی مسیر سرک سه پایه ترازو تا وصل سرک اصلی در ساحه شش پل، قرغنه تو و فیروز بهار این ولایت به ارزش بیش از ۱۶ میلیون افغانی با سکتور خصوصی قرارداد نموده است.

والی ولایت بامیان، با ابراز خرسندی از آغاز این پروژه‌ها، تطبیق چنین برنامه‌های زیربنایی را برای رشد اقتصادی، تسهیل حمل‌ونقل و دسترسی بهتر مردم به خدمات عامه مهم و اساسی دانست و بر نظارت جدی و تطبیق با کیفیت پروژه‌ها تأکید نمود.

در ادامه، انجنیر حفیظ‌الله نعمتی، رئیس فوایدعامه بامیان، ضمن ارایه معلومات تخنیکی در مورد پروژه‌ها، تصریح نمود که این برنامه‌ها با درنظر داشت معیارهای انجنیری و در مطابقت با مشخصات تخنیکی قراردادها عملی خواهد شد. وی از شرکت‌های تطبیق‌کننده خواست تا کار را مطابق شرایط قرارداد در زمان معین و با کیفیت عالی به پایان برسانند.

همچنین در جریان کار این پروژه ‌ها برای شماری از باشندگان محل فرصت های کاری فراهم شده است.

قابل یاد آوریست، با تکمیل شدن این پروژه‌ ها مشکلات ترانسپورتی مردم حل گردیده و در زمینه  انتقال مصؤن محصولات زراعتی و تجارتی سهولت‌ های بیشتر فراهم خواهد شد.

9 months 3 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۵۸
Background image

وزیر فواید عامه ازجریان کار قطعه چهارم خط‌آهن خواف- هرات بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی، وزیر فواید عامه‌ا.ا.ا، در ادامه‌ی سفر کاری خود به ولایات زون جنوب‌غرب کشور، پس از بازدید و ارزیابی شماری از پروژه‌های زیربنایی درین ولایات، به ولایت هرات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۳:۱۶
Background image

کار قیرریزی سرک جلال‌آباد – تورخم آغاز و عملاً جریان دارد

کار اعمار اساسی لین دوم شاهراه جلال‌آباد – تورخم از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا با سکتور خصوصی قرارداد شده بود که اکنون عملاً جریان دارد.

این پروژه ۷۳ کیلومتر طول دارد و کار بخش‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۶ - ۱۵:۸
Background image

وزیر محترم فواید عامه از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ ابونصر فراهی بازدید کرد

محترم الحاج ملا محمد عیسی ثانی وزیر فواید عامه ا.ا.ا، در ادامه سفر کاری خویش به زون جنوب‌غرب کشور، در حالیکه وی را یک تیم تخنیکی همراهی می نماید، از جریان کار اعمار سرک میل ۷۸ – ابونصر. . .

BACK TO NEWS