وزیر فوایدعامه از جریان کار شاهراه سالنگ‌ها بازدید نمود

kalim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۹
د ټولګټو وزیر د سالنګونو لویې لارې له کاري بهیر څخه لیدنه وکړه

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، روز ګذشته (جمعه) از بخش‌های مختلف شاهراه سالنگ‌ها دیدار نمود.

وزیر فواید عامه در این سفر، از جریان کار سه بخش شاهراه سالنگ‌ها، بخش های کانکریتی ریزی سالنگ شمالی، سالنگ جنوبی و بخش آسفالتی خنجان - دوشی دیدار به عمل آورد و به مسئولان شرکت‌های قراردادی و تیم‌های تطبیق‌کننده هدایت داد تا کارهای پلان شده سال روان را پیش از فرا رسیدن زمستان تکمیل نمایند.

مسئولان شرکت‌های قراردادی و تیم‌های تطبیق‌کننده اطمینان دادند که تلاش جدی می‌نمایند تا بخش‌های پلان شده سال روان را قبل  از زمستان تکمیل نمایند.

همچنان، وزیر محترم فوایدعامه در جریان این سفر از ریاست حفظ و مراقبت شاهراه سالنگ‌ها نیز دیدار کرد و به کارمندان مربوط و تیم‌های تخنیکی هدایت داد که با فرارسیدن فصل زمستان، آمادگی کامل برای حفظ و مراقبت شاهراه سالنگ‌ها داشته باشند.

2 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۹
Background image

وزیر فوایدعامه از جریان کار شاهراه سالنگ‌ها بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، روز ګذشته (جمعه) از بخش‌های مختلف شاهراه سالنگ‌ها دیدار نمود.

وزیر فواید عامه در این سفر، از جریان کار سه بخش شاهراه سالنگ‌ها، بخش. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۱
Background image

معین مالی و اداری وزارت فوایدعامه در دو دیدار جداگانه با رئیس عمومی تعقیب و نظارت احکام و فرامین و مسئولان اتاق تجارت و صنایع دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبدالحق آخند همکار، معین مالی و اداری وزارت فواید عامه، در دو دیدار جداگانه با محترم مولوی شمس‌الدین شریعتی، رئیس عمومی تعقیب و نظارت احکام و فرامین، و نیز با مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۱۳
Background image

کار ترمیم و عریض سازی ۱۷۰ کیلومتر سرک دوشی – بامیان جریان دارد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و عریض سازی ۱۷۰ کیلومتر سرک دوشی – بامیان در بخش‌ های مختلف با پیشرفت ‌های گوناگون جریان دارد.

از نقطه آغاز این پروژه تا ۲۲ کیلومتری کار کندن. . .

BACK TO NEWS