کار توسعه بندر تورغندی و خط آهن تورغندی - صنوبر به ارزش ۴۰ میلیون دالر امریکایی آغاز گردید

media_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۲ - ۸:۲۹
کار توسعه بندر تورغندی و خط آهن تورغندی - صنوبر به ارزش ۴۰ میلیون دالر امریکایی آغاز گردید

درمراسم افتتاح پروژه های اقتصادی مشترک افغانستان و ترکمنستان رئيس الوزراء ا.ا.ا محترم ملا محمد حسن اخند به کشورترکمنستان سفرنمود، همزمان کار عملی توسعه بندر تورغندی و اعمار خط آهن تورغندی - صنوبر به طول ۲۲ کیلومتر از سوی معین خط آهن وزارت فواید عامه و رئيس اداره خط آهن ترکمنستان در ساحه بندر تورغندی افتتاح گردید.

با اعمار و ساختمان این پرو‌ژه شبکه ملی خط آهن افغانستان با شبکه خط آهن پاکستان و ترکمنستان وصل می شود. 
این پروژه ها در مربوطات بندر تورغندی به ارزش مجموعی حدود ۴۰ میلیون دالر امریکایی تطبیق می شود، که پروژه نخست توسعه بندر تورغندی ( اعمار هنگرها، تاسیسات ریلی، اعمار خطوط فرعی و آماده سازی ساحه تخلیه و بارگیری ) و پروژه دوم اعمار ۲۲ کیلومتر خط آهن تورغندی - صنوبر می باشد. 

مطابق پالیسی اقتصاد محور ا.ا.ا و وزارت فواید عامه، بندر متذکره مطابق معیارهای جهانی اعمار و مطابق خواست های تجاران توسعه داده می شود، تا از این راه برای تجاران سهولت های بیشتر در زمینه انتقالات فراهم شود. 

پروژه متذکره بخشی از راه لاجورد افغانستان می باشد، که در بخش اقتصادی و تجارتی کشور می تواند نقش مثبت را ایفاء نماید.
بندر تورغندی که در سال ۱۳۴۸ هـ.ش. تاسیس شده است یکی از بندرهای مهم و اساسی ریلی کشور یاد می شود که محور توسعه روابط تجارتی افغانستان را با آسیا مرکزی، آسیا جنوبی، کشورهای عربی و اروپا محسوب می شود

2 months 4 weeks ago

.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۵:۱۹
Background image

وزیر فوایدعامه از جریان کار شاهراه سالنگ‌ها بازدید نمود

محترم الحاج ملا محمدعیسی ثانی، وزیر فواید عامه ا.ا.ا، روز ګذشته (جمعه) از بخش‌های مختلف شاهراه سالنگ‌ها دیدار نمود.

وزیر فواید عامه در این سفر، از جریان کار سه بخش شاهراه سالنگ‌ها، بخش. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۱ - ۱۰:۱
Background image

معین مالی و اداری وزارت فوایدعامه در دو دیدار جداگانه با رئیس عمومی تعقیب و نظارت احکام و فرامین و مسئولان اتاق تجارت و صنایع دیدار کرد

محترم الحاج ملا عبدالحق آخند همکار، معین مالی و اداری وزارت فواید عامه، در دو دیدار جداگانه با محترم مولوی شمس‌الدین شریعتی، رئیس عمومی تعقیب و نظارت احکام و فرامین، و نیز با مسئولان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۸ - ۱۵:۱۳
Background image

کار ترمیم و عریض سازی ۱۷۰ کیلومتر سرک دوشی – بامیان جریان دارد

از سوی وزارت فواید عامه ا.ا.ا کار ترمیم و عریض سازی ۱۷۰ کیلومتر سرک دوشی – بامیان در بخش‌ های مختلف با پیشرفت ‌های گوناگون جریان دارد.

از نقطه آغاز این پروژه تا ۲۲ کیلومتری کار کندن. . .

BACK TO NEWS